5.04.2016

Kış güneşi 7. bölüm özeti. Yakup Mazhar'ın öldürülme emrini verir.

Efe ve Kadim Efrazat'ı evinde dövülmüş halde bulurlar. Hastaneye götürüp bırakırlar. Doktor kız Efrazat'ın üzerinden çıkan resmi görünce anlar. Hastaneye onu getirenleri bulmaya çalışmaktadır. Kadimde hastane dışında haber beklemektedir. Yakup kaçakçılık olayını Mazhar'ın üzerine yıkmak için elinden geleni yapmakta kızına da öyle anlatır.

Fatma anne; Mete'yi yemeğe davet ettiğini güvenliğe söyler ama o haber vermediği için gidemez haliyle. Ama sabah Fatma anneye gidince durumu öğrenir. Beraber kahvaltı ederler. Reşat Nisan'ı bulur; beraberce Mete ve Kadim ile buluşmaya gider. Yolda Reşat Nisan'ın fotografını çekip Yakup'a yollar. "Yanlış yaparsan kız ölür. Karşılığında Yakup'tan para ister." der. Depoda çatışma çıkar. Yakup'un adamları Reşat'ı öldürür. Efe Nisan'ı ölümden kurtarır.

Polis Reşat'ın ölümünü araştırmaya başlar. O gecenin görüntülerini incelerler. Arabasında parmak izi araştırmasına başlarlar. Nisan'ın ismine ulaşırlar. Onunla konuşmak istemektedirler. Seda "Mete bana aşıktı. Nisan onu ayarttı. Onu öldürücem" demektedir. Seda Nisan'la buluşur ve arabayı uçuruma sürer. Son anda Nisan arabanın el frenini çeker. Nisan yaşadıklarını Efe'ye anlatır. Yakup Seda'ya hesap sormaya gider. Orda annesi ile karşılaşır. Kadını tanır ve şaşırır. Yakup Mazhar kendine gelince öldürülme emri verir. Son anda Efe yetişir ama Mazhar'ın kalbi durmuştur.







Hiç yorum yok:
Write comments