8.05.2016

Evli ve Öfkeli 29. bölüm özet. Engin hafızasını mı kaybediyor

Seray ve kızının televizyondaki bazı açıklamalarından sonra kalakalır. Mine gelip muayene eder. Sonrasında bir mutfak robotunun reklam filmi için bir araya gelirler. Olay biraz vukuatlı da olsa tamamlanır. Seray kızının söylediği bazı sözlere oldukça üzülür. Esra ve Mine onu teselli etmek için oradadır. Mine de Deniz ile nasihat içeren bir konuşma yapar.

Efkan müdür Esra ve Murat komiserlere kızgın ve kırgındır. Murat'ı masa başına çeker. Yoksa emniyette tayininin çıkması gerekmektedir. Çift mecburen bu duruma katlanır ama araları Murat'ın gerginlikleri yüzünden gergindir.

Mine anneler günü için kayın valideye ve teyzeye hediye bakarken bir kolye beğenir. Cenk o kolyeyi gizlice alır ve çaktırmadan eve sokar. Ancak annesi görmüştür ve kendisine alındığını sanır. Mine kolyeyi annesinin boynunda görünce Cenk'e surat yapar tartışırlar.

Tarık Dilek'i Sevda'nın şartını kabul etmesi için ikna etmeyi amaçlayarak kanala gider. Orada İbrahim bey'in eski eşini kıskandığını görür ve ona akıl verir. İbrahim bey canlı yayında Dilek'in programına çıkıp taliplerini beklediğini ilan eder. İstenilen olmuştur. Cavide İbrahim'i kıskanmaktadır. Tarık orada iken Engin Dilek'e çikolatalardan kocaman bir kalp gönderince Tarık deliye döner.

Dilek sonunda Sevda'nın şartını kabul eder. Ve Mine, Esra, Tarık ve Dilek boşanma günü mahkemeye şahit olarak gider. Hepsi ikilinin evliliğinin iyi gittiğini aşık olduklarını söyler. Sevda da boşanmak istemediğini söyleyince hakim davayı eylüle erteler. Mahkeme çıkışı Tarık ve Engin biraz tartışır. Merve babası boşanamadığı için üzülmüştür.

Dilek ve Tarık sonunda başbaşa yemeğe çıkarlar. Engin de Tarık'a kızgın bir halde meyhaneye gider. Orda ki bir adamla tartışır. Bir güzel dayak yer. Fakat hafızasını kaybederek Tarık ve Dilek'in romantik yemeğini mahvetmeyi başarır. Kendisini hala Dilek ile evli sanmaktadır. Tabi ki numara yaptığını izliyoruz. Merve babasının numara yaptığını duyar.

Anneler gününü Dilek'te tüm ekip kutlar. Deniz de gelir. Annesiyle barışırlar.

Murat Esra'nın bir operasyon sırasında tehlikede olduğunu düşündüğü için müdahele eder. Kötü adamı kıl payı ellerinden kaçırırlar. Efkan müdür bu fiyasko üzerine Murat'ı uzaklaştırır.








Hiç yorum yok:
Write comments