9.05.2016

Göç Zamanı 14. bölüm özet. Bilal Yılmaz'a çok büyük tuzak kuruyor

Cennet; kızları ile otobüsten iner. Kiraz'ın biraz daha sakladığı altını vardır bunları annesine verir. Cennet bu kez  altınları alır. Kızları ile otel odasına yerleşir. Zümrüt Kiraz'a okuldan atıldığını söyler.

Yemin Mardin otobüsüne binecekken Leyla onu arar ve buluşurlar. Leyla Yemin'in ona hediye ettiği çello ile konser vermeyi planlamaktadır. Leyla Demir'den yapacağı konserde yardımcı olmasını ister. Yemin memleketine gitmemiştir ama kalacak yeri de olmadığı için sahilde bankta yatar.

Sevgi Yılmaz ile buluşur ve boşanma için zorluk çıkarmayacağını söyler. Daha sonra Bilal ile buluşup Yılmaz'ı bitirmek istediğini söyleyip yardım ister. Bilal'in zaten bir planı vardır. Yılmaz'ın yurtdışına büyük bir sevkiyat yapacağını sanmasını ve tüm parasını buraya bağlamasını sağlayacaktır. Sonrasında malların arasına tarihi eser koyarak Yılmaz'ı yakalatacaktır. Sevgi ve Yılmaz ayrılmıştır.

Zafer Veysel'i yakalayıp Bilal'e getirir. Bilal de bir güzel dövüp çöp konteynerina atar. Veysel midye yapıp satan bir arkadaşının yanında kalmaktadır. Yemin de onun yanında kalmaya ve midye satmaya başlar. Veysel Yemin'den Kiraz'ların artık orada oturmadığını öğrenmiş; Kiraz'ın telefonu öğrenir. Yemin midye satmaya çalışır ama pek becerememektedir. Leyla ona yardımcı olur :)

Demir Zümrüt'lerin evine gider. Orada olmadıklarını görünce endişelenir. tamirhaneye Yusuf gelir. Ondan da Zümrüt'ün okuldan atıldığını öğrenince buna engel olmadığı için Yusuf'a kızar. Zümrüt hiçbirinin aramalarını açmamaktadır. Okula gitme bahanesiyle Demir'e gider. Demir onu sıkıştırır  ve annesinin yaptıklarını anlatır. Demir de onları alıp evlerine geri yerleştirir. Annesi durumu öğrenince ona kızar ama Demir eger bir daha onlara bir zarar verirse bir daha kendisini göremeyeceğini söyler.


Bu arada Güneş konuşmaya başlar. Demir de gitar çalmaya yeniden başlar.

Bilal ve Handan birlikte olurlar. Bilal Sevgi'ye sözünü tutmak Yılmaz'ı bitirmek için uğraşmaktadır. Yılmaz ise büyük bir iş yapacağını düşünerek mutludur. Cennet'e de bir adam gelip halı yarışmasında onlar için halı dokumasını ister. Yılmaz mutlu mutlu Cennet'e gelip boşandığını söyler. Yarışma  için başkasına halı dokuyacağını da öğrenir. Cennet'ten pek yüz bulamaz.

Kiraz ve Veysel buluşur. Yemin de evde bir şey unuttuğu için oraya geri döner. Onları yakalayıp Veysel'i bir güzel döver. Eve getirip Cennet'in önüne atar. Herkes ona yüklenince Kiraz da dayanamayıp ablası Zümrüt'ün okuldan atıldığını söyler.

Yılmaz sevkiyatla ilgili sorunları olduğunu fark etse de üzerine düşmez. Sonrasında ise telefona Bilal çıkar. Yılmaz ve Artem şok olmuşlardır.



Hiç yorum yok:
Write comments