9.05.2016

Kara Sevda 29. bölüm özet. Nihan ve Emir evcilik oyunundalar

Kemal Emir'in odasına girmiş; yanında getirdiği silahla birbirlerine sıktıkları bir çeşit rus ruleti oynarlar. Fakat Salih tabancayı fark ettiği için Zeynep'i arar. Zeynep Nihan'a söyler. Nihan Emir'in odasına "Bu gece seninle uyumak istiyorum" diye girer. Kemal yine de inanmak istemez. Salih'in haber verdiğinden habersiz Kemal; Zehir'den Nihan'ın neden geri döndüğünü anlamaya çalışırlar.

Nihan babasına olan biteni ve neden döndüğünü anlatır. Babasının fikri bir ömür hayat böyle geçmezdir.

Ertesi gün Leyla evine döner. Nihan ona gelir ve yaşadığı her şeyi anlatır. Emir'in onu Kemal'in canıyla tehdit ettiğini ve de Kemal'in dün gece silahla Emir'i öldürmeye geldiğini de anlatır.

Asu şirkete Emir ile konuşmaya gittiğinde Nihan'ın döndüğünü öğrenir ve Tufan'a çok içerler. Tufan Asu'nun önünü keser. Asu onu Kemal'in hayatını tehlikeye atmakla suçlar. Tufan da ona aşkını itiraf eder.

Zeynep'i Salih'in araması Ozan'ı kıskandırmıştır. Bu konuyla ilgili sürekli tartışırlar. Nihan'ın Emir'e dönmesi de Zeynep'i kıskandırmış. Nihan Zeynep'in oyunlarını az çok tahmin etmektedir ama çocuğunun kocasından olabileceğini tahmin dahi edemez.

Tarık Kemal'in önüne çıkıp "Emir ile uğraşma canın yanıcak" der. Vildan Zeynep'in Ozan ile salih yüzünden tartışmasını duyar ve "Sen hakkaten benim çocuğumumu doğurcaksın" diye olaya farklı bir boyut katar.

Zehir Leyla'nın evine girip onu bıçaklayan adamı bulup konuşturmaya çalışır ama adam "Beni kmse tutmadı. Ben korkup bıçakladım" der. Nihan ile Kemal'in kaldığı evin yakınındaki kameralara baktırırlar ama bir şey bulamazlar. Kasabaya gidip oradaki kişilere sorarlar. Emir adamlarını arar ve ne söylemeleri gerektiğini söyler. Birilerini bulur ama adamlar "arazi işi için gittik" der ve şirketin adını da verir. Herşey Emir'in istediği gibidir.

Vildan Hüseyin babanın dükkanına gider. Aile ile konuşur ve onlara torun müjdesi verir. "Çocukları affederim ama buraya geleceksiniz biz oraya gelmeyiz" der. Vildan eşi, Zeynep Ozan hep beraber yemeğe gideceklerdir. Tarık geleceğini söyler.

Galip Leyla'ya yanaşmaya çalışır ama Leyla onu kibarca tersler. O sırada Önder de gelir. Bu sefer Leyla ikisini de kovar. Kemal'in annesi Leyla'yı da Vildanların geleceğini söylemeden çağırır. Zeynep abisini çağırır. Kemal öğrendiklerini sindiremez ve Nihan'ın atölyesine gider. Konuşmak ister.

Asu Emir'i arar ve yemeği haber verir. Yemeğe Emir ve Nihan da gider. Evlilikleriyle ilgili şov yaparlar. Herkes birbirine laf sokar. Birbirini kıskanır. Herkes dağılıp evlerine gider. Zeynep Ozan'ı uyutup Emir'in yatak odasına gider. Kemal Nihan ve Emir'i takip eder. Emir onu inandırmak için Nihan'dan eşi gibi davranmasını yatak odasına gelmesini ister. Tabi orda Zeynep ile karşılaşırlar. Kemal de dışarıdan Zeynep'i görmüş; kafası karışmıştır.  

Hiç yorum yok:
Write comments