21.05.2016

Kiralık Aşk 47. bölüm özet. Sude baş editör oluyor. Defne'nin doğum günü gelip çatıyor

Bu bölümde dört önemli gelişme vardı. Fikret'in mektubu, Defne'nin doğum günü, Sude'nin dergiye editör olması, Koray ve Neriman'ın arasının açılması.. Defne bütün bölümü güneş gözlükleriyle geçirdi. Elçin Sangu hasta olduğu için Defne'nin de dizi de hasta olduğunu söylediler :)

Dizinin başlangıcında Ömer Defne ile sahilde buluşuyor. Mektup elinde.. Etrafındaki insanların bu konuyu sakladıkları için kırgın.. Defne'ye ise şuana kadar kendisine bu olayı anlatmadığı için kızgındır. Defne suya düşer Ömer onu kurtarmak için atlamaz; Defne boğulur.. Tabi ki rüya olduğunu anlarız. Haykırıp uyanır. Nihan ile konuşur.

Necmi karısı Neriman'a mektubu Ömer her an okuyabilir diyince Neriman soluğu Ömer'in evine gidip mektubu ortalıktan yok eder. Necmi sabah mektubu karısının çantasında bulup Ömer'in şöförüne verir. Şöför mektubu okur. Defne'ye gider. "Bugün yarın değil ama Ömer beye bunu söylemen lazım" der. Söz alır.

Koray çekimler sırasında mankeni beğenmez, söylenir; kız da kaçar. Onun yerine Defne'yi çeker.


Deniz Tramva amacına ulaşmış ve Sude baş editör olmuştur. İlk icraatı Passionist'e ayırdığı 8 sayfayı iptal etmek olur. Ömer'in fragmanlarda girerken gördüğümüz ofis Sude'nin ofisiymiş. Deniz Tramva da haziran sayısına kendi şirketinin çıkacağını sanmakta fakat onu da bu sayıya koymayacağını öğrenir. Deniz aşırı sinirlenir. Fragmanlarda "Sen kendini ne sanıyorsun. Seni buraya getiren benim." gibi lafları Sude'ye ediyormuş. Sinan ve Yasemin de bu olayı duyunca şaşırır. Sinan "ben bir konuşayım" der. Necmi bey de konuşmaya katılmasına ragmen Sude ikna olmaz.

Koray ise Sude'nin kendisine torpil geçeceğini sanmaktadır. Nerimanlara gider. Sude ile konuşur ama Sude inat etmektedir. Neriman ise kızının tarafını tutar. Koray'a da ağır laflar eder. Sonrasında Koray Yasemin'e gider. O da ilgilenir ve "barışırsınız" der. İki tarafta üzülür ve şans eseri karşılaşıp barışırlar.

Fragmanda gösterilen Ömer'in acil çıktığı; şöförüne çabuk çabuk dediği olay ise ustasının hastalanması imiş. Ömer ile Sinan'ın her sene fakir çocuklara yaptığı bedava ayakkabıların kalıpları için ustaya ihtiyaç vardır. Ömer kolları sıvar ve yıllar sonra atölyeye geçer.  Geceyi orada geçirir. Defne de ona yemek götürür, uyur kalır falan..

Ertesi gün Defne'nin doğum günüdür. Ömer bilmemezlikten gelir. Evde ve işte pasta üfletirler. Her gelen çiçeği, kargoyu Ömer'in hediyesi sanır. Akşam Ömer Defne için bir kutu içinde hediyesini hazırlar. Sonra eve gidip hazırlanır ve gelip Defne'yi evinden balonlar eşliğinde alır. Muhtemelen kutunun içinde Defne'nin yıllar önce istediği dans ayakkabıları var.





Hiç yorum yok:
Write comments