21.05.2016

46 yok olan 8. bölüm özet. Öldürülen adam tefecinin üzerine kalır

Doktor Murat; cesedi gömerken Ceyda eve gelir. Bahçede açıkta bir ceset bırakmış olmanın telaşı ile Salim'i arar. Salim hastanede Füsın'un başında olduğunu söylese de Murat illaki gel der. Füsun biraz sorun çıkarır. Ceyda; Murat ile Ezo ile ilgili konuşmaya gelmiştir. Murat biraz anlatsa dahi, "başka zaman konuşsak" der. Sonrasında kızın gitmemesi adına onunla sevişir. Salim eve gelir. Ona "birini öldürmüşüm. Dışarda bahçede duruyor. Gömmen lazım. Arabanın bagajını da temizlersin" diyor. Salim bu işleri yaparken amca oraya gelir ve mecburen ona yardım eder. Amca öldürülen adamın telefon hattını Murat'ın attığı yerden bulup başka yere atar. Sinyal takibinden en son bulunan yer olmaması adına..

Komiser Selin ve Doğan emniyette Murat ile ilgili konuşurken Selin konuyu Doğan'a getirir. Selin Doğan'a "İstanbul'a geldiğimden beri bana en çok zarar veren sensin" der. Murat'ın en son öldürdüğü adamın karısı kayıp ihbarında bulunmuş. Selin'lere gelen bu dosyayı araştırmaya karar verir. Adamın karısına gider. Tefeci bir adamdan ve sevgilisi olduğunu düşündüğü kızdan bahseder.

Murat ve amca Vecdi diye birinin peşine düşer. Geçen gün diğer Murat'a babasının katilini bulup öldürten adam olduğunu öğreniyoruz. Ona bir isim sorarlar. Adam hatırlamadığını söyler. Murat çıktığında ise adam amcayı uyarır. "Murat bey bu işin peşini bırakmasını sağla" der. Eve döndüklerinde amca; en son öldürdüğü adamın dosyasının Selin komiserde olduğunu öğrenir. Amca da "Murat iğneyi kendine yap ve olanları öğrenelim" der.

Diğer Murat sahneye çıkar. Amca ve Salim'le konuşur. Diğer Murat; komiser Selin'i arar. Bir yere davet eder. Selin içki içmez. Tefeciye baskına gideceklerini öğrenip amcaya mesaj atar.

Doğan komiser eski ortağı Utku'nun annesine gider. Ortağının onun yüzünden öldüğünü anlatır. Kadın onu evden kovar. Komiser Doğan arabada kendini öldürmeye kalkar ama yapamaz. Operasyon için harekete geçerler. Amcanın adamı öldürülen adamın cüzdanını tefecinin mekanına bırakır. Suç tefecinin üzerine kalır.

Diğer Murat doktor Murat'a olayları anlatmak için masa hazırlar. Sandalyelere balonlar bağlar. Gömlek giydirir ve anlatmaya başlar.




Hiç yorum yok:
Write comments