3.05.2016

Paramparça 64. Bölüm özet. Harun DNA testi yüzünden bebeği ve Dilara'yı istemiyor mu?

Geçen bölüm sonunda Dilara bebeğini bir daha göremeyeceğini düşünerek Harun'la gitmeye karar veriyor. Cansu'ya babana şöyle şöyle söylersin diyerek veda etmişti. Bu bölüm Maide tam uçak kalkarken Harun'u arayıp "Bebek senden değil" demişti. Harun uçuşta sıkıntı oldu diyerek Dilara'yı ve bebeği bırakıyor. Dilara Cansu ve bebek ile hiçbir şey olmamış gibi yalıya dönüyor. Ancak kafası Harun'un Onu ve bebeği niye bıraktığındadır. Harun'u defalarca kez arar ama Harun aldatıldığını düşündüğü için Onun telefonlarını açmaz.

Cihan Dilara'yı arar. Bir cafe de buluşurlar. Cihan boşanmak istediğini hayatında biri olduğunu söyler. Dilara buna sevinir ve "hemen yarın boşanma davasını açalım" der.  Cihan güzel haberi sevgilisine verir. Tam bu sırada Ozan eve yazlık kıyafetlerini almak için gelir. Annesi onunla konuşmaya çalışırken "Ben Harun'u seviyorum" der. Ozan iyice küplere biner. Candan'a gidip "Hala annemden intikam almak istiyor musun?" der. Candan da kabul edince beraber el ele magazincilerin bulunduğu bir clube  giderler. Akşam da ayrı odalarda ama Candan'da kalır. Sabah Candan "Ozan'a bende kalabilrsin" der. Gazeteciler ertesi gün internete bu haberi manşetten verirler. Dilara Cihan'ı arar. Cihan Özkan'ın tamirhanesinde Ozan'la tartışır. Onu oradan kovar.

Hazal'ın aşkla da sevgilisiyle de arası iyidir. Eski şöför Emrah'ın eve girdiği anlayınca onu arayıp azarlamak ister. Ama çocuğun elinde Hazal'ın sevgilisinin evine girip orda kaldığına dair fotograflar olduğunu öğrenince allem kullem edip çocuğu kandırır bi de üste çıkar.

Deniz'in cafeyi yeni satın aldığını sanan bir haraç çetesi dadanır. Münakaşa ederler. Kavga sırasında adam silah çeker. Burhan arada bacağından vurulur. Bir gece hastanede yatıp çıkar. Burhan'ın gönderdiği kuş Cansu'nun eline geçer. Neriman'da Deniz'i cafede müdür olarak gördüğünü anlatınca Cansu Deniz ile yüzleşmeye gider. Deniz birşeyden haberim yok diiyince Cansu biraz söylenip çıkar. Deniz kuşu babasının gönderdiğini anlayıp babasına çıkışmaya gider. Lakin babası "En büyük ve geçmeyen yara yarım kalan aşkın acısıdır. Aşkını sonuna kadar yaşa" diye nasihatte bulunur.

Rahmi'nin arkadaşı tırlarının yandığını öğrenir. Çok üzülür. Birkaç günlüğüne Rahmi'den borç bulmasını ister ama Rahmi parmağını bile kımıldatmaz.

Harun yurtdışına gitmeye karar vermiştir. Dilara ile yüzleşmek için yalının önüne gelir ama gelen bir telefon yüzünden geri gider. Fakat Nazmi Harun'u görmüştür. Geçen gün Dilara'nın indiği aracı zaten araştırmaktadır. Arabayı ve plakayı görünce tanır. Cihan'a gidip "Dilara hanım geçen gün Harun Erguvan'ın arabasından indi" der. Cihan deli gibi öfkeli yalıya gider. Ve bağırmaya başlar "Dilaraaaa"





Hiç yorum yok:
Write comments