2.05.2016

Evli ve Öfkeli 28. bölüm özet. Murat ve Esra'nın başı dertte

Şubeye yeni gelen başkomiser Yıldırım Esra ve Murat'ı şubede öpüşürken görür. Akşam beraber içelim der. Murat'ın ağzından şubedeki birliktelikleri olan bir çiftin adını alır ve ertesi gün onlardan birini şehirdışına sürer. Murat ve Esra da tedirgin olmuşlardır. Murat'ın ismini söylediği memur haliyle Murat'a çok kızmış, onunla konuşmamaktadır.
Esra ve Murat'ın bir akşam beraber takıldıklarını anlayan Yıldırım eve gelir. Esra saklanır ama telefonu orada kalır. Adam telefonu farkedip bir bahaneyle arayınca Murat aşklarını arkadaşı zannettiği Yıldırım'a anlatır. Ertesi sabah Murat yüzünden sevgilisi başka yere sürülen memur amirleri Efkan müdür'e Murat ile Esra'nın öpüşürken çekilmiş bir fotografını gösteriyor

Macit'in para sıkıntıları sürdüğü için horozlu İbrahim ile ortaklık yapmıştır. Macit'in prestiji, İbrahim'in parası vardır. İbrahim yeni ortaklarına sürpriz yapıp kutlama için Seray'ın evine gelir. Tam o sırada dizinin yönetmeni ve Coşku da gelir. Seray'ın olayı kurtarma çalışmalarına ragmen ortaklık açığa çıkar.

Teyze, Engin ve Merve Dilek'ten kızına kardeş istemektedirler. Coşku ve Deniz'in arası oldukça iyidir. Seray olayı Cihan'a bağladığı için Esra'ya anlatır. Esra pek inanmaz. Dilek'in yanlış anlaşması olduğunu tahmin eder. Seray ikisini birlikte görmek için spor salonuna gelir. Cihan ile Deniz'in bakışmasından ve bazı laflardan doğru olduğuna inanıp Cihan'ın üzerine atlar. Deniz itiraf etmek zorunda kalır. Seray şok olur ve kabul etmek istemez. Kızıyla arası açılır.

Tarık ve Cihan ev arkadaşlığında da iyi gitmektedir. Cihan Tarık'a albüm ile ilgili gelişmeleri anlatır. Seray Dilek'ten İbrahim ile karısını barıştırmasını ister.  Yoksa İbrahim sıkıntıdan onların şirkete gelip duracaktır. Dilek çaresiz kabul eder ve kanala Cavide için çiçek yollar. Çiçeği getiren adama da Cavide'yi beğenmiş numarası yaptırtır. İbrahim hakkaten eski karısını kıskanır.

Dilek'in Cavide için yaptığı bir konuşmayı Engin de Tarık ta Engin için olduğunu zannederler. Engin heveslenip Sevda'nın tüm şartlarını kabul eder. Tarık Dilek'le bir şansının olması için Sevda'nın Engin'den ayrılmaması için Sevda'dan yardım ister. Ama Engin tüm şartları kabul ettiği için Sevda boşanmayı istemektedir. "Bari bir celse ertelesen" der. Sevda "Yaparım ama bir şartla" der. Tarık o şartı Dilek'e telefonda söyler. Dilek "Hayatta olmaz" der; kızgın da. Acaba şartı ne?

Mine kocasının Facebook'unda bir kızla kendi evliliği ile ilgili konuştuğunu görür. Kızlaya anlatır. Teyze ise onlara nasihat eder. "Kayınvalidenle iyi geçin. Cenk'i oraya buraya çekme" der. Mine kayınvalidesine "bana yemek yapmayı öğret" der. Kadın en zor yemekten başlar Urfa yöresine ait "Şirdan".. Bağırsağın içine doldurup, dikilerek yapılan bir yemek.. Cenk eve geldiğinde yemekleri ve Mine'nin hareketlerini görünce şok olur.




Hiç yorum yok:
Write comments