10.05.2016

Paramparça 65. bölüm özet. Dilara Candan'ı vurduğu gerekçesiyle hapiste

Cihan Dilara ve Harun'un hala görüştüğünü öğrenmiştir. Yalıya gider Dilara'yı bekler. Dilara hiç bir şeyi saklamadan anlatır. O sırada Cansu da gelir ve bu konuyu bildiğini söyler. Cihan ona da kırılmıştır. Dilara'yı evden kovar. Çocuklarıyla görüşmemesini söyler. Cansu annesini tek göndermek istemez ve onunla gider. Cihan sevgilisiyle meyhaneye gider ardından eve giderler, telefonları da kapatırlar.

Dilara; Candan'ın evine gider. İki kadın kavga eder. Dilara yanında getirdiği tabancayı çıkarır ve Candan'ı tehdit eder. Tam o sırada Ozan gelir. İtişirlerken tabanca ateş alır ama cama denk gelmiştir. Candan Dilara ile konuşmalarını telefonuna kayıt eder.

Maide hala merdivenden düştüğü için hastanededir. Harun yurtdışı gezisini iptal eder. Dilara ve Harun buluşur. Harun Dilara'ya DNA raporunu gösterir. Dilara'nın açıklamasına izin vermez. Dilara zaten bu durumda kendini küçük düşürülmüş hisseder. Çeker gider.

Rahmi bey rahat durmaz. Birilerine Candan'ı vursunlar; öldürsünler diye para verir. Adamlar hakikaten kadını vururlar. Candan ameliyata alınır. Polisler gelip Dilara'yı tutuklarlar. Cansu bebekle yanlız kalmış; kimi arayacağını bilemez haldedir. Sırayla babasını, abisini, dedesini arar. Tam o sırada babasının aşk ile ilgili sözlerinden etkilenen Deniz onu arar. Cansu telefonu ağlarken açar. Deniz hemen yanına gider. Bir daha da kızı yalnız bırakmamaya karar verir.

Çolak Burhan; Rahmi'nin arkadaşına tefeci olarak borç para verir. Senetler imzalatır. Aralarının açık olduğunu fark eder. Özkan; Sevinç'e söylediği yalanlara devam etmektedir. Akşam buluşurlar. Kıza ilanı aşk eder. Candan kendine gelmiştir.

Maide köşkteki hizmetçi Sema'dan Dilara'nın yalıdan atıldığını duyduğunda hemen Harun'a anlatır. İkisi de durumu biraz garip karşılar. Sonrasında bakıcı Sevinç Maide'yi arar. Dilara'nın tutuklandığını, Candan'ın vurulduğu haberini verirken; arkadan Keriman'ın sesi duyulur. "Sevinç.. Can Haşmet'in emziği nerde?" İkili şaşkına dönerler. Sevinç'e sordukları 2-3 soru sonunda yaptıkları korkunç hatayı anlamışlardır. Harun'un ilk sözü "Ne yaptın sen hala? Ne yaptın"

Dilara karakolda Yıldırım'ı arar. Ertesi gün mahkemeye çıkacaktır. Cihan sabah telefonunu açınca olaylardan haberdar olur. Bütün aile mahkemeye giderler. Karşı taraf şahit olarak Ozan'ı çağırır. Bütün kafalar çevrilip açılan kapıya bakar. Yorum: Bence Ozan gelecek; şahitlik de edecek.






Hiç yorum yok:
Write comments