29.05.2016

Tatlı İntikam 10 bölüm özet. Sinan ve pelin Rüzgar'a kapılıp ayrı yönlere savruluyor.

Geçen bölüm Rüzgar ve Sinan'ı apartmanın merdiven boşluğunda konuşurken bırakmıştık. Rüzgar'ın dedesi hastaymış ve annesi Rüzgar'ın evleneceğini hatta Sinan ile evleneceği yalanını söylemişmiş. Rüzgar da Sinan'dan bu yalanı sürdürmesini ister. Sinan tereddütsüz kabul eder. Sarılırlar. Pelin onların sarılmasından rahatsın olmuş; açılmaktan da vazgeçmiştir. Partiyi de terk etmek ister. İçerde Bülent bayılınca geri döner. Evden gitmek ve onları yalnız bırakmak istemez.

Gece Sinan biraz daha kalmasını ister. İkilinin özel sahneleri olur. "Şiirlerini nasıl yazıyorsun" Sinan bu arada 10. bölüm ve ilk defa kızın elini tuttu, saçını okşadı ve dudağının kenarından öptü.

Simay, kocasından sürpriz bir hareket beklemektedir. Bülent ise ne yapacağını nasıl söyliyeceğini bilemeyip kıvranmaktadır. Başak onu konuşarak bayıltır. 

Pelin'in anne babası Zübeyir'in onlara hazırladığı masada yemek yemeye başlarlar. Eski günlerden aşklarından bahsederler. Barışırlar ama kadın tam emin olmadan kızına söylemek istemez. 

Sinan'ın ablası, kocasının kendisini hamile zannetmesinden hoşnutsuz olsa da Necip'in bu kadar hevesli olması buna engel olmaktadır. Gece yatarken söyler ama o arada adam uyuyakaldığı için yine öğrenemez. Şuan yoksa bile olsun diye seksi gecelik alır ama Necip "Sen artık annesin" diye kıza hiç yanaşmaz.

Ertesi gün Rüzgar "Pelin beni kıskanıyor galiba" der. Bi de "Bugün benimle dedeme  gelir misin?"der. Sinan  da ondan "Bu evlilik işi aramızda kalsın" diye söz alır.

Restauranta gittiğinde Bülent ile evlenme teklifiyle ilgili karışıklık olduğunu anlatır. Sinan da "Biran önce kıza söylemen lazım" derken Ceyda restauranta girer. Fakat Sinan kızı kolundan dışarı tutup atar. Rüzgar ile dedesine giderler. Pelin de onları takip eder; kime gittiklerini anlamaya çalışır. Dede "biran önce evlenin" der. Sinan'ın ailesini falan araştırtır.

Sonrasında Pelin'le buluşur ve ona Bülent'in başına gelenleri anlatır ve "Başak'a söylemesine yardım edelim" der. Sinan avukata gider. Ceyda'ya iyi davranmalarını yoksa anlaşmazlık mahkemesinde restaurantı kaybedebileceklerini söyler. Sinan da bu durumu anlatıp elemanları da tembihler.

Bülent Başak'a durumu anlatmak için Sinan ve Pelin'inde desteklediği bir yemek organize ederler. Sinan ve Pelin mutfakta "Rüzgar senin neyin?" "Biz neyiz?" konuşmaları yaparlar.Yemekte Başak hiç susmadığı için Bülent durumu anlatamaz. Birde Başak'ı kaybetmek istemediğinden söyleyemez hatta "1 ay beklemeyelim hemen evlenelim" der. Sinan ve Pelin'e de onları tebrik etmek kalır.


Annesi Sinan'ı arar ve dayı olacağını müjdeler. Sinan koşturup gelir ve "doktora gidin" diyerek Hakan'ın telefonunu verir. Hakan'a gittiklerinde yalnızken kız hamile olmadığını ama kocasına söyliyemediğini itiraf eder. "Bir süre daha beni idare edin" der.

Kızlar Simay'ın evinde toplanıp konuşurlar. Başak küçük kızla konuşurken "çocuktan al haberi" şeklinde bir gelişme olur ve çocuk "Ver annemin yüzüğünü. Bülent abi seninle zorla evleniyormuş" dediğinde Başak şok olur ve olanca hışmı ile restauranta gider. Bülent'te aslında Başak'ı kaybetmek istemediği için daha pahalı bir yüzükle hem teklif edecek hem de kendi yüzüğünü verecektir. fakat Başak onu dinlemez ve tokatı basar. Tüm bu olayı restaurantta oturan Ceyda videoya çeker.

Rüzgar dedesinin korumasından o gün Pelin'in onları takip ettiğini öğrenmiş ve "Bu kız paranoyak. Dikkatli ol" der. Sinan "Ben Pelin'e aşık oluyorum. Hem o uçurumdan atlamak Pelin ile olmaksa varsın öyle olsun ve kimse de elimden tutmasın" diye laf sokar. Rüzgar "Artık sende kalamam" der. Sinan ise "Sen bilirsin" der.

O gece Pelin ile buluşup kaldıkları yerden devam etmeyi planlarlarken Rüzgar kapıya gelir. "Dedem annenlere doğru yola çıkmış. Durdurmamız lazım" der. Sinan Pelin gelmeden ve cep telefonunu yanına almadan çıkıp gider. Pelin geldiğinde evde kimseyi bulamaz. Telefonla da ulaşamaz. Komşusu Rüzgar'la annesine gittiler diyince oraya gider. Sinan ile sağlam kavga ederler.  "Ya o ya biz. O kızın sana karşı hisleri var" diyince Sinan onu paranoyaklık ile suçlar. İkili ayrılır. Ayrı yollara gider.






Hiç yorum yok:
Write comments