26.06.2016

46 Yok Olan 13. bölüm özet. FİNAL. Murat'ın sırrını bilen herkes serada :)

Ezo götürüldüğü klinikte uyanır ve önce hemşireyi sonra doktorunu öldürür ve taksiye binerek kendi hastanesine kendi yatağına yatar. hastanede ona bakmakla yükümlü hemşire o klinikteyken yatağında olmadığını görüp Ceyla'ya söyler. Ceyla zaten kaçtığını bildiği için Ferit, Murat ve Salim'i arar. Bunlardan birtek Salim telefonunu açar ve Ezo'nun kaybolduğunu duyunca hastaneye gelir ve bir bakar ki kız yatağında yatıyor. Ortalığı ayağa kaldırdığı için Ceyla'ya kızar. Ceyla'nın annesinin yaraları mikrop kapmıştır. Eve götürür.

Murat; Altan'ın evinde ve silah ona doğrultulmuş duruyorken oraya gelen Doğan ve Selin komiserlerce kurtarılır. Üstelik Altan da ölmüştür. Doğan da onu takip eder. Fakat durumu iyi değildir. Yıldız kaçmaya çalışırken Ferit onu sandalyeye bağlar. Murat amcasını arar ve olanları anlatır. İstihbaratçının kendisini ölüme yolladığını söylediğinde olayın Yıldız'ın kumpası olduğunu anlarlar. Amca Murat'a adresi söylüyor ve Murat da eve gelir. Önce istihbaratçıyı  arkasından yengesini öldürüverir. O sırada içeri giren Doğan komiser kendinde değildir. Amca Murat'ı bayıltır cesetleri gömer. Sabah olanları Murat'a anlatır. Doğan'ı da hastaneye götürür.

Murat hastaneye gider Ezo'ya iğne yapar. Kız kendine gelir ve cinayetlerini anlatır. Ceyla komiser Selin ile buluşur ve "Babamı Murat öldürdü. İlaç kullanıyor" der. Selin olayı araştırmak için Murat'a gider. Ceyla'yı ise amca Ferit ve Salim öldürüp gömer. Doğan; Selin'in Murat'a gittiği öğrenince apar topar hastaneden çıkar. Selin evine gittiğinde Murat'ı Ceyla ile ilgili sıkıştırır. Murat herşeyi itraf edince onu tutuklamaya kalkar ama Ezo onu bıçaklar. Doğan içeri girince Murat onu bacağından vurur ve bayılır.

Salim; Füsun için babasından izni almıştır. Tatilde mutludur. Amca kendine yeni sevgili yapmış. Doğan ve Selin'in yasa dışı organ ticaret mafyası tarafından infaz edildikleri sanılmaktadır. Murat Ezo'yu evine getirmiş. Arada ilaç ile uyandırıyor. İlacın etkisi geçince kız tekrar komaya giriyor. Doğan ve Selin'i ise hastanesinde bir odaya kapatmış. İlaç veriyor. Cesetleri gömdüğü yeri seraya çevirmiş. Bitkiler dikmiş bahçıvanlık yapıyor.

Hiç yorum yok:
Write comments