25.06.2016

Asla Vazgeçmem 56. bölüm özet. Elmas ve Mert kurtulabilecek mi?

Fikret ve Fatih'in konuşmalarını duyan Nur şaşkına döner. Fatih olayı yalanmaz ve Nur'a aşkını itiraf eder. Nur ise en iyi arkadaşını kaybettiği için üzgündür. Fatih Fikret ile konuşur; hatta boğazını sıkar. Ama Fikret biraz bekle ben Nur ile Yiğit'in arasını bozucam; sonra

Aytül şirkete gidip Yiğit'e İclal ve Fırat'ın görüştüğünü söylemişti. Sonradan lafı "İclal'in bir suçu yok" diye çevirdi. Yiğit'in kızgın bir şekilde gittiğini gören Nur onu takip eder. Fırat'ın iş yerine gider ancak çocuk Kıbrıs'ta olduğu için konuşamazlar. Yiğit sesli mesaj bırakır. Fırat da İclal'e sesli mesaj bırakır. Yiğit pür hiddet eve gelip İclal'e "Neden görüşüyorsun o adamla" der.

Nur ve Yiğit konuşur; dertlerini hallederler. Sonrasında Nur "Fikret'te beni rahatsız eden birşeyler var. Onun gitmesini istiyorum" der. Cahit ve Nazan yine alışverişten dönerler. Nazan yine Elmas'a sataşır.

Yağmur iş görüşmesine geç kalmıştır. Emin ile bir gün öncesini ağzında konuşurlar. Birbirlerine sarılmışken onları Yaren görür ve sinirlenip arabayla yanlarından geçer.

Nır'un kendisini göndermek istediğini öğrenen Fikret İclal'e gider ve yardım ister. İclal hiç oralı olmaz. Ona getirilen antideprasanları gören Fikret'in aklına yeni bir fikir gelir ve gidip o ilaçtan alıp farkettirmeden Nur'a vermeye başlar. Aynı gece Yiğit İclal ile "Hayatında birisi olacak elbette ama o Fırat olmamalı" der. Nur daha o gece kötü olmaya başlar. Hatta Fikret bir kaç doz daha verir.

Bütün aile Emin'in filmini seyrederler. Yağmur da odasında Yaren ile izler. Ölen annesinden konuşulunca Elmas kötü olur. Nazan ile olanları, şüphelerini anlatır. O gün Fikret'in İclal'e geldiğini anlatır. Nur ise Fikret'in ev tutacağını söyler. Elmas ise bunun zaman gerektiren bir şey olduğunu hemen kurtulmasını tavsiye eder.

O gece Fatih Nur ile konuşmaya gider ama Nur yanında da kötü olur. İlaçları aldığında ise ağresif bir kişilik sergilemeye başlar. Aytül ve İclal kozlarını paylaşırlar. O sırada Fırat eve gelir. Aytül'ü dışarı atar; İclal ile konuşur. "Paris'e dönüyorum. Mert'i de al benimle gel" der.

Yiğit Fatih'e gider ve mesajı kimin attığını bulup bulamadığını sorar. Fatih "Şifreki bir telefomuş. Bu da olsa olsa Rıdvan'dır" der.Nur fotograf çekimleri sırasında da kendinde değildir. Huysuzluklar yapar. En son kostüm ile oradan çıkar ve arabasına binip evlerine gider. Kendisini sakinleştirmeye çalışır. Oraya gelen Yiğit'le de tartışır.

Aradan 1 hafta geçer. Fikret gece gündüz sürekli ilaç verdiği için Nur'un agresifliği doruklardadır. Yaren evin önünde bekler ve Emin'in önüne çıkar. Sonrasında "Sen benden kaçıyorsun" diye çocukla iddialaşır. Sonra Emin; yağmur'un gözleri önünde Yaren'i öper.


Yiğit, Nur ile tatil planları yapar. Bu konuşmayı İclal duyup üzülür. Kafasında sürekli Fırat'ın dedikleri dönüp durur. Yiğit evlerine gidip Nur'u bulur. Ona "Yarın beraber tatile gidelim" der. kız "Hemen şimdi gidelim" der. Yiğit "Bu akşam Mert'in okulundan çağrıldım"diyince Nur "Küçücük çocuğun oyuncağı olduk. O olmasa biz çoktan birleşmiştik" der. Yiğit bu laflara çok üzülür.

Elmas bulamadığı kremini sormak için Nazan'ın yanına gittiğinde oradaki bebek dergilerini görür ve bebeğine göz diktiklerini anlar. Nazan onu itince onun suyu gelir. Burnundan da kan gelir ve yere yığılır. "Nazan yardım et" dese de Nazan soğukkanlılıkla dergileri toplar ve tepki vermez. İçeri giren Cahit ambulansı arar ve hastaneye götürürler.

Olanları gören Aytül; İclal'in yanına gider. Kızının hazırlandığını görünce ona engel olmaya çalışır ama başarılı olamaz. İclal oğluna el sallayıp veda eder. Aytül Yiğit'i arar "O adama gidiyor. Yetiş" der. Nur ağlamaktan ve ilaçtan araba kullanamıyacak halde olmasına ragmen eve ulaşmak için çabalamaktadır. topunun arkasından sokağa koşan Mert'i son anda görür ve ona çarpar. Ambulans çağırıp hastaneye kaldırılır.

İclal'in peşinden giden Yiğit onları otel odasında görür ve delirir. Kavga ederlerken telefon çalar ve oğullarının hastanede olduğunu öğrenirler. Koşarak oraya geldiklerinde ağlayan Aytül ve hizmetçi kızla karşılaşırlar. Mert'in durumu ağırdır. Bunu duyan İclal de fenalaşır. Hizmetçi kız "gözümün önünde ezdi geçti çocuğu" diye sayıklamaktadır. yiğit "Kim yaptı bunu" diye hastaneyi yıkacak bir güçle bağırır. Hizmetçi kız "İşte katil orda" der ve Nur'u işaret eder. Nur elleri kelepçeli iki polisin arasında götürülmektedir. "Yiğit. Yiğit" diye bağırır ama Yiğit dönüp bakmaz bile

Hastaneye kaldırılıp doğuma alınan Elmas'ın bebeği doğar ancak Elmas'ın kalbi durmuştur. Elektroşok yaparlar.

Sanırım Mert'in de Elmas'ın da durumunu eylülde öğreneceğiz.





Hiç yorum yok:
Write comments