11.06.2016

Kiralık Aşk 50. bölüm özet. İki çiftimizde yüzüklerini çıkarıp ara veriyor

Ömer isteme merasimi için Defnelere geldiğinde dedesini görünce şok olur. Defne ile bahçeye çıkar; konuşurlar. İçeridekilere ve Defne'ye ayıp olmasın diye Ömer merasimi olması gerektiği gibi tamamlar. İstemeyi ve yüzük takma işlemlerini Necmi bey yapar. Ancak dedesiyle barışmaz ve konuyu da affetmiyeceğini de belli eder. Yüzük takma merasminden sonra defne2yi zorla öper. Dedesini öpmez bile. Merasim boyunca da hemen hiç konuşmaz.

Eve gider sırt çantasını alır; telefonunu anahtarını Şükrü'ye bırakır. Nereye gittiğini kimseye söylememesini tembihleyip gider. Hemen arkasından Defne gelir. Evde kimseyi bulamaz; içeri girer evde pekçok eşya kırılmıştır. Öncelikle defne ardından da Neriman hanım, Koray, Necmi bey adamdan Ömer'in yerini öğrenmeye çalışırlar.

Defne; anneannesinin moralinin bozukluğunu farketmemesi için eve gitmez; iş yerinde sabahlar. Yasemin nişanlandığı haberini şirkettekilere verir. Defne'nin kötü olduğunu duyunca onunla ilgilenir. evine götürür; kız kıza muhabbet edip dertleşirler. Defne yerinde duramayıp Şükrü'nün evine gider ama Ömer'in yerini sorar. Sonra hızını alamayıp Neriman hanıma gider. Neriman hanım ona anne gibi davranıp sakinleştirir ve evinde yatırıp uyutur.


Sude de Koray'ın çektiği ve kendisinin dergiye koymadığı katalog fotograflarını temmuz ayı sayısına koymaya karar verir. Ertesi sabah Necip bey; Defne'ye Ömer'in dedesi ile ilgili bilmediği şeyler olduğunu söyler ve Sadri Usta'yla buluşmasını sağladığını söyler.

Sinan ayakkabıyı almak için İso'ya gider. Teklif olayını bildiğini söylerken; Yasemin'i hala unutamadığını da söyleyince Sinan'ın dengesi bozulur. Ertesi sabah Sinan Yasemin'e gidip "Seviyor musun Onu?" der. "Evet bir yanım  hep sevicek" cevabını alınca iyice deliye döner.

Ömer çocukluğunda Sinan ve Sude'yle gittikleri bir yere kamp kurar. Önce Sude arkasından da Sinan yanına gider. Eski günleri yadederler. bir süre sonra gerçek hayata dönerler.  Ömer evinde onu bekleyen Defne ile konuşur. Sinan da bir cafe de Yasemin ile buluşur. Ve her iki çiftte yüzüklerini çıkarıp ara verme kararı alırlar.

Yorum yapmazsam dayanamıycağım. Sırf gerginlik olsun konu uzasın diye Defne ve Ömer'i küstürtüp küstürtüp barıştırmaları yetmezmiş gibi Sinan ile Yasemin'i niye küstürttüler anlamadım.

Yasemin'in daha önce beraber olduğu insanlar olduğunu bilen Sinan'ın; Deniz Tramva'ya değil de şöför İso'ya takması normal değil. Üstelik Yasemin İso ile zaten görüşmüyor bile . Aksine Sude'yle ve Defne'yle sürekli görüşen kişi Sinan olmasına ragmen Yasemin'e bu tarz yaklaşması hiç Sinan karakterine uygun değildi. karakterlerin karakteriyle oynamasınlar lütfen

Hiç yorum yok:
Write comments