11.06.2016

46 Yok Olan Dizisi 11. bölüm özet. Babamın ölümüyle yengemin ne alakası var

Komiser Doğan kendisini öldürmek isteyen Vecdi ve adamının elinden yaralı olarak kurtulur. Eski ortağının annesi onu hastanede de yalnız bırakmaz.

Ceyda; Murat'a yardım etmek için hipnoz etmeye ikna eder. Böylece iğneyi yaptığında olanları kendisi de hatırlayacaktır. Hipnozda iken ilk sorduğu soru "Babamın ölümünde senin parmağın var mı?" olur. Allahtan diğer Murat "Hayır" der.

İstihbarattaki adam amcaya gelir. Doğan komiserin olayını anlatır. "Beni yok sayın artık" der. O da "Beraber hareket etmemiz lazım" der. Beraber plan hazırlarlar. Bu planı Murat'a anlatırlar.

Yıldız'ın da bir üstü varmış. Adı Altan'dır. Asım Demirci'nin oğlu imiş. Yıldız'ı çağırtıp bazı emirler verir ve hesap sorar. "Komiser Doğan'ı ameliyattan çıktığında öldürün" der. Hastanede onlar için çalışan adama gidip "Bu adamı ortadan kaldırman lazım" diyerek para verirler. Adam doktor önlüğü ile Doğan'ın odasına girer. Yastıkla boğmaya çalışır ama başarılı olamaz. Tam o sırada Selin içeri girip adamı bayıltırlar.

Füsun gece ağlama nöbetine girer ve annesi Yıldız'a Salim ile olan geçmişini anlatır. Annesi "Senden mühim değil" der. Füsun, Salim'i arayıp "Yanıma gel" der. Salim kızın yanına gitmek için yola çıksa da önce Murat arkasından amca onu  yanına çağırır

Komiser Selin ve Murat hastanede kahve içerler. Murat onlara amcanın anlatmasını istediği şeyleri anlatır. "Doğan komiser'i benim hastaneye nakledelim burda güvende değil" der. Hakikaten  doğan'ı ambulans ile kendi hastanesine bir odaya aldırtır. Doğan'ın oraya alındığını öğrenen

Sonra bu yakalanan adamı karakola götürecekler iken peşlerine zanlının arabasını alan; plastik eldiven,maske, bone takan Murat da düşer. Salimden de kendi arabasını eve götürmesini ister. Murat, Doğan'ı öldürmeye çalışan zanlıyı polis otosuna kaza yaptırtarak kaçırır. Doğan'ı kim öldürmeni istedi diye sorgular. herkes bu adamı kimin kaçırdığını öğrenmeye çalışmaktadır.

Gece Altan; Yıldız'ın evine gelir. Murat ile ilgili kadını sorgular. Boğazını sıkar ve "Bundan sonra Murat'ın attığı her adımı bana söyliyceksin" der. Yıldız korktuğu için kızını ve torununu da alıp eski kocası amcanın  evine gider. Bu arada Murat da kaçırdığı adama işkence yaparak Altan Demirci adına ulaşır. Adamı telefonla arar. Adam konuşmayı "Babanın ölümünü yengene sor" diye sonlandırır. Murat kaçırdığı adamı anında öldürür. Soluğu amcasının evinde alır. "Babamın öldürülmesi ile yengemin ne alakası var amca" diye bağırarak içeri girer. Yengesini görünce birden bayılır. Doktor Murat olarak uyanır ve ilk lafı "Herşeyi hatırlıyorum" olur.


Hiç yorum yok:
Write comments