19.06.2016

Seviyor Sevmiyor 1. bölüm özet. İrem; Yiğit ile tanışır. Deniz ise Tuna ile

Deniz'in en yakın arkadaşı, ev arkadaşı İrem'in doğum günüdür. Doğum günü partisi Deniz için pek iyi geçmez. Eve döndüğünde ise 15 yıldır görmediği çocukluk arkadaşı Yiğit'ten bir mail gelmiştir. Amerikadan Türkiye'ye gelecekmiş ve onunla buluşmak istemektedir. Deniz "Tamam" der.

Ertesi gün iş görüşmesine gider. Moda sektöründe bir dergi de stajyerlik için bile kıyafetleri yeterli görülmemiştir. İş görüşmesinden çıkışta Yiğit ile buluşacaktır. Telefonu suya düştüğü için İrem'in telefonunu kullanır. Parkta gördüğü şişman bir çocuğu Yiğit zanneder. Sonrasında Yiğit ile telefonda konuşurken Yiğit ona doğru gelir ve yanından yürüyüp geçip gider.

İrem ile konuşurken bir günlüğüne yerine geçmesini ister. Kız; Yiğit ile buluşur. İrem tabiki bazı küçük yanlışlıklar yapar. Yiğit onunla tekrar buluşmak ister. Bütün günü beraber geçirme teklifini çeşitli dolaplar çevirerek sadece havaalanına bırakma olayına döndürürler. O kadarcık zamanda bile ufak tefek potlar kırılır. Deniz; Yiğit gittiği için tam depresyona girmişken moda dergisine stajyer olarak işe alındığı haberiyle hayata döner.

Ertesi gün yeni işine başlar. Tuna ile ve diğer çalışma arkadaşlarıyla tanışır. o gün oraya yeni editör gelecekmiş. Ve gelen kişi "Yiğit Balcı" Artık Yiğit ve Deniz aynı iş yerinde çalışacaklardır. 

Hiç yorum yok:
Write comments