23.06.2016

Seviyor Sevmiyor 2. bölüm özet. Deniz istifasını geri alıyor. Savaş başladı

Yiğit'in yeni girdiği iş yerinde müdür olarak geldiğini gören Deniz ondan saklanmaya çalışır. İrem ona "Deniz Aslan ismi çok olan bir isim ve o seni ben sanıyor. Beni de yurtdışında sanıyor. Sorun yok" der. Yiğit ve Deniz asansörde kalır. Yiğit onun ismini yaka kartından okur ama o olduğunu tahmin etmez bile. Kız biraz fenalaşınca ona eskiden dinledikleri bir parçayı dinletir.

İrem yanlışlıkla Tuna'ya çarpar. hastaneye kaldırılır. Tuna onunla dalga geçer. O gün katalog için fotograf çekimi vardır. Deniz karışıklıkları ve parıltıları pek algılıyamaz. Ona getir götür işleri yaptırırlar. Sete ayakkabı ile girilmemesi gerektiğini bilmediği için Yiğit tarafından herkesin içinde azarlanır. Yanlışlıkla konfetileri Yiğit'in üzerine patlatır. İstifa etmeyi ciddi ciddi düşünmektedir.

Yiğit'in gelmesi şerefine İrem'in çalıştığı otelde parti düzenlenir. İrem de o grupla ilgilenmek zorundadır. Eskiye ait anılar Deniz etrafında olduğu sürece Yiğit'in aklına gelip durur. İrem'e mail atar. O da photoshop ile ona resim atar. Gece ise Yiğit'in onu tanımaması için erkek garson kılığına girer. Tuna; Deniz ile dans ederken İrem yanlışlıkla içeceği Yiğit'in üzerine döker. Çocuk tam onu tanıyacak iken Deniz; Yiğit'i çekerek dansa kaldırır. Tuna buna biraz bozulur. İrem ise müdürürnü görünce tekrar İrem kılığına döner. Yiğit dans ederken Deniz'in kokusunu tanır; ikili eski anılarına giderler.

Aynı gece Tuna yine İram ile karşılaşır ve bu kez de havuza düştüğünde boğuluyorum diye onu kandırır. Yiğit arabayla giderken onunla asılan ve dalga geçen erkeklerden Deniz'i kurtarır. Deniz arabada boynuna taktığı eşarbı düşürür. Yiğit onu bir müddet koklayıp sonra ne yapıyorum be gibilerden çöpe atar. Yiğit buradaki patrona Amerika'daki merkezin onları kapatmak üzere olduğunu söyler. Bu yüzden de işleri sıkı tutmaları, tirajı arttırmaları, giderleri kısmaları gerekmektedir.

Hergün yapılacak beyin fırtınası toplantılarının ilkini yaparlar. Yiğit burda da Deniz'e ağır laflar söyler. partide derginin sahibinin tuvaletteki bir konuşmasından oğlunun orada çalıştığını ve bunu sakladıklarını duyan güzellik editörü Buket patronun oğlunun peşine düşer. Deniz yazdığı istifa mektubunu Yiğit'in masasına bırakır ve bunu Tuna'ya söyler. Ama Yiğit okumadan mektubu Tuna almıştır. Yiğit'in ona odasında bir kez daha yüklenmesi ve "Deniz Aslan ismine yakışmıyorsun" demesi üzerine gaza gelip istifasından vazgeçer.

Yiğit verilen partiyi ve oteli beğendiği için tüm toplantıları orada yapmak için konuşmaya tekrar İrem'in çalıştığı otele gider. Ve kaçınılmaz son.. İrem ve Deniz karşılaşır

Hiç yorum yok:
Write comments