5.06.2016

Tatlı İntikam 11. Bölüm Özet. Pelin Sinan ve Rüzgar'ın alyanslarını görüyor

Sinan ve Pelin kavgalarını sürdürürler. Pelin arabasına biner evine gider. 3.Fragmanda gördüğümüz sahne rüyaymış bu arada :( Sinanda eve geldiğinde Pelin'in bıraktığı papatyaları bulur. Daha sonra sorduğunda Pelin kendisinin bıraktığını inkar eder. Pelin ve Sinan Başak'ı merak edip evine gittiklerinde Sinan ve Pelin'in bindiği asansör bozulur. Pelin dar alanda kalmaktan korkuyormuş. Nefes alamaz gibi olunca onu sakinleştirmek Sinan'a düşer. Çok güzel bir hikaye anlatır. Asansörü tamir etmeyi 10 saniye sonra yapsalar Hikaye sonu beklenen öpüşmeyle bitecekken malesef öpüşemeden biter.

Sinan ve Rüzgar parmaklarında yüzük ile biz evlendik diyerek dedesinin yanına giderler. Adam inanmayınca Rüzgar'ın bir arkadaşına hazırlattığı evlilik cüzdanını gösterirler. Ancak adam işini sağlama almak için ikiliyi takip ettirir.

Başak; Bülent'e tokat attıktan sonra kızlara da kızgın olduğu için ortadan kaybolur. Bülent kız için çok endişelenir. Hastanelere karakollara bile bakar. Fakat Başak çocuğun resmini afişlere bastırtıp altına da "Evlilik vaadiyle kandırdı. Onurumla oynadı. Kızınızın, bacınızın, kendinizin başına gelmiş gibi düşünün." yazdırmış :) Tabi bu afişi görenler Bülent'e tepki verince Bülent bu kez Başak'a kızar.

Sinan kankasının kafası düzelsin diye onu Rüzgarla beraber diskoya götürür. Nereye gideceklerini öğrenen kızlar da hazırlanıp oraya gider. Kavgalar, laf sokmalar..Gecenin sonunda kızlar sarhoş olur. Hakan karısını, Bülent Başak'ı alır. Simaylara giderler. Bülent; Başağın sevimli şarhoş hallerine dayanamaz onu affeder, barışırlar. Sinan da Pelin'i evine bırakır. O arada Sinan'ın yüzüğü cebinden yere düşer. Pelin bunu görür, Sinan geçiştirir. Sabah Hakan Simay'a evlenme teklifi eder. Bu arada Sinan ilk Rüzgar ile öpüşmüş. Daha doğrusu Rüzgar bunu ilk öpüşme stresinden kurtarmak için pat diye öpmüş.


Pelin anne babasının barıştığını öğrenir. Baba karısına aldığı çok güzel bir yüzükle barışmayı başarmıştır.

Ceyda restaurantla ilgili davayı kazanmak için yeni bir yol dener. Berkay'a para teklif eder. "Tanıklıktan vazgeçeceksin ve ikimizin konuşurken olan tüm kayıtlarını bana verip, sileceksin. Karşılığında sana 5 yıllık maaşını toptan veririm" der. Hakkaten de akşam görüntüleri siler. Fakat daha sonra öğreniriz ki bu durum Sinanların bir komplosuymuş. Görüntüleri silmedikleri gibi; Ceyda'yı silerken kameraya almışlar.

Necip karısı hamile diye mutluluktan uçmakta. Doktor olarak gittikleri Hakan onlara bazı testler yaptırmalarını ister. Böylece çocuklarının olup olmıyacağına, durumlarına bakacaktır. Beraber hastaneye giderler. Necip sperm örneği verir. Sonucu almaya daha sonra tek gittiğinde ordaki görevli "Sen kısırsın" diyince karısının başka birinden hamile olduğunu zanneder. İlk başta çok üzülür ve p gece eve gelmez ama sabah karısının karşısına dikilp "O adam kim?" der. Meliha dahil herkes şaşırır.

Dedesinin peşine taktığı adam diskodan Rüzgarın tek çıktığını ve Pelin'lede samimi resimlerini bir bir dedeye anlatır. Dede "Takibe devam" der. Annesi telefon açıp Rüzgar'ı uyarır. Rüzgar da Sinan'dan evli gibi davranmalarını ister. Elleri kolları birbirinin üzerinde ve Rüzgar'ın da parmağında alyans ile onları restauranta gelen Pelin görür. Önceki gece Sinan'ın cebinden düşen alyansı da hatırlayınca heykel gibi kalakalır.


Hiç yorum yok:
Write comments