12.06.2016

Tatlı İntikam 12. bölüm özet. Ceyda yine iş başında

Pelin restauranta gittiğinde Sinan ve Rüzgar'ı beraber görür. Rüzgar'ın parmağında alyansı görür. Bir gece öncesinde de Sinan'ın cebinden düşen alyansı gördüğünü hatırlar. "Siz evli misiniz?" diye sorar. Rüzgar "Biz değil. Ben evliyim" diye olayı kıvırır. Pelin ilk başta pek inanmasa da kız çok inandırıcı zincirleme yalanlar söyler. Sonra iki kız kahve içerler. Rüzgar aşık olduğu adamı tarif ederken istemeden  Sinan'ı anlatır. Pelin yanlış düşündüğü için çok üzülür. İkiliden de defalarca kez özür diler.
Sinan Pelin'e yalan söylediği için huzursuzdur.

Necip geçen bölüm kısır olduğunu öğrenmişti. Eve gidip Havva'ya "Bebek kimden diye?" sorar. Havva da aslında hamile olmadığını anlatmak zorunda kalır. Bu kez Necip "Ben kısırım senin çocuk sahibi olmanı engelliyorum." diye üzülür.

Pelin Rüzgar ile ilgili öğrendiği bu yeni gerçekleri sistalarına anlatmak için eve çeğırır. Ama Süheyla hanım kızları yakın markaja alıp Sinan ile Pelin arasında olanları öğrenmeye çalışırlar.  Mahkeme gününün sabahında anne babası Sinan ile ilgili onu sorgular. Zübeyir'i peşine takarlar. Zübeyr mahkeme dışında otururken Meliha'nın meraklı komşusu ile çene çalar. davayı ve ilişikiyi soruşturur.

Ertesi gün işyeriyle ilgili anlaşmazlık mahkemesinin duruşması olacaktır. Avukat "Berkay'ın tanıklığı çok önemli" der. Ceyda ise Berkay'a oturduğunuz evi sana alırım diyerek kandırmaktadır. Sinan Berkayı alıp gelecekmiş fakat Berkay'a ulaşılamamaktadır. Berkay'a Ceyda da ulaşamıyor. Beykay son anda gelir ve Berkay doğruları söyler. dava lehlerine karar verilir ama bedeli karşılığında kararı yine para bulmaları gerekmektedir


Sinan mahkeme çıkışı Pelin'i seyyar dürümcüye götürür. Tam Rüzgar ile evlilik işini anlatacakken Pelin bunun şakası bile beni kötü yapıyor diyince anlatamaz. Sinan; Pelin'e ona getirdiği papatyalardan taç yapar. Kıza verir. Bülent ve Başak bir resim sergisine giderler. Bülent resimleri beğenmez ve malesef ressama hakaret eder.

Rüzgar'ın dedesi adamını yollayıp "Turgut bey sizi akşam görmek istiyor ama Rüzgar hanımın haberi olmasın" der. Sinan da "Tamam"der. Sinan ve Bülent'in bu konuyla ilgili konuşmalarını duyan Rüzgar olaya müdahele eder. Sinan ile buluşmayı iptal edip dedesine kendi gider. Dedesi "Bu çocuk seni aldatıyor. Bu kız kim?" der.

Sinan tam çıkacakken bu sefer Pelin'in babası onunla görüşmek ister. Bir kebapçıya giderler. Adam önce tepkili davransa da Sinan'a ısınmaya başlar. Pelin'in babasını görmek istemektedir. Rüzgar'ın dedesi ve Pelin'in babası konuşmaya başlarlar.

Necip ve Havva tüp bebek yapmak isterler ama paraları yoktur. Anneleri altınları varmış onları verir. Tolga veda etmeye gider. Milano'dan iş teklifi almış; oraya gidecekmiş. Ertesi gün halı saha maçı yapacaklarmış. Kızlar da gelir. Bülent ve Başak tartışırlar.

Ceyda restaurant için para bulamasınlar diye yeni bir plan yapar. Sinan'ın annesinin evi ipotek taksidini götürmesini bekler ve bir yan kesici tutar. Kadının çantasını çaldırtır.

 Sinan ve Pelin beraber restauranta gidip yemek yarışması için beraber çalışmaya karar verirler. Ertesi gün yola çıkılacak ve 2 kişilik bilet alınmış. Pelin; Sinan'ın kiminle gideceğini merak eder. Sinan tabiki onunla gitmek için plan yapmıştır. Valizleri hazırlamak için evlerine dönerler. Sinan hazırlanırken Rüzgar gelir ve "Ben aşık oldum" der. Kime olduğunu söylemez. Sinan da kim olduğunu bilmeden "Onun için mücadele et" der. Onlar içerde konuşurken Pelin Rüzgar'ın çantasındaki evlilik cüzdanını görür. Kocasını merak ettiği için tam açacakken bölüm biter.





Hiç yorum yok:
Write comments