26.06.2016

Tatlı İntikam 14. bölüm özet. Evliliği öğrenen Pelin Paris'e gidiyor

Pelin ve Sinan yemek yarışmasını kazandığı için ve daha da önemlisi ilişkileri başladığı için başbaşa kutlama yemeği yerlerken Pelin'in babası gelir ve Sinan'ın Rüzgar ile evli olduğunu söyler. Pelin inanmak istemez ama Sinan babası olduğu için yalanlayamaz. Pelin Sinan'a bir de tokat atıp babasıyla odasında gidip eşyalarını toplar. Sinan peşinden gidemez çünkü yarışma ile ilgili prosedürleri tamamlaması gereklidir. Odasına gittiğinde ise artık çok geçtir. Pelin ve babası gitmiştir.

Pelin'in annesi kızları alıp kızının evine gelir. Sinan ile olduğundan habersizdir. Baba kız geldiğinde öğrenir. Kızlarını burdan uzaklaştırmak için Bodrum'a götürmeyi planlamaktadırlar. Fakat Pelin "Tek başıma Paris'e gidicem" der. Sonrasında ise muayenehanesini satışa çıkarıp Paris'e temelli gitmek için işlemler yapmaya başlar. Paris'te kalacak yer de ayarlar.

Sinan'ın yarışmada birinci olduğunu öğrenen Bülent herkesi restauranta toplar ve sürpriz parti yapar. Sinan'ın aklı Pelin'de olduğu halde orada bir müddet kalması gerekir. Rüzgar ile konuşup "Bu işi hallet" der. Gece Pelin'e gidip olanları anlatsa da kız affetmez. Sinan da bütün gece onu camının önünde bekler. Sabah kızlarında bastırmasıyla Pelin; Sinan ile konuşmaya ve affetmeye meyilli olarak restauranta gider.


Rüzgar'ın dedesi Meliha hanıma gider ve "Dünür oluyoruz" der. Kadın zaten Rüzgar'ı çok sevdiği için çok mutlu olur. Dede ile çocukları da çağırarak iftar yapmaya karar verirler. Pelin restauranta girecekken Rüzgar'ı görür. Tam o sırada Rüzgar'ın karşısına Meliha anne çıkar ve onu gelini olarak gördüğü için ne kadar mutlu olduğunu; hatta hep bunu hayal ettiğini söyler. Bu görüntüler ve konuşmalar üzerine Pelin kesin bir şekilde Paris'e gitmeyi kafasına koyar.

Kızların da ailenin de bu durumdan haberi yoktur. Başak bir şekilde durumu öğrenir ve Siamy ile Pelin'i vazgeçirmeye çalışırlar. Ama Pelin çok üzgündür ve gitmezse ne kadar çok acı çekeceğini anlatınca ona engel olmaktan vazgeçerler. Pelin'i ailesi ve kızlar yolcu eder. Fakat Başak; Bülent'i arayıp "Sinan oyundan vazgeçmemiş ondan uzak duracaksın" diyince Bülent'de "Akşam ailelerinde olduğu bu iftar yemeğinde söyliyecekler" der. Bunun üzerine Bülent tam eve girip ailelere açıklama yapacakken Sinan'ı arar ve durumu analtır.

Sinan herkesi öylece bırakıp yola çıkar. Havaalanı yolunda Pelin'in taksisinin önünü keser. Konuşurlar ama Pelin "Ailelerimiz de istemiyor. Herkes mutsuz. En doğrusu bu" der ve taksiye binip gider. Sinan arkasından bakakalmıştır.

Bu arada Necip manavdaki işini bırakıp taksicilik yapmaya başlar. Havva ile tüp bebek yapmak için para biriktirmek istemektedir. İlk iş gününde arabasına bir bebek bırakılır. Diğer bir cephede Ceyda evlerinin ellerinden gitmek üzere olduğunu Sinan'a partide söyler. Sinan yarışmadan kazandığı parayı önce evin ipoteği için kullanır. Sırada restaurantı Ceyda'dan almak için para bulmak da vardır.



Hiç yorum yok:
Write comments