2.07.2016

Arka Sokaklar 408. Bölüm. Ekip, hain saldırıdan kurtulabilecek mi?

Erdal arabada bir adamla oturuyor. Adam sertçe soruyor "Herşeyi anladın mı?" diye soruyor. Erdal her zaman ki bilmiş umursamaz tavrıyla "Anladık lan. Salak değiliz" Adam Erdal'a uyuşturucu veriyor ve "Şişt al bakalım. Babanın son kıyağı" diyor. Erdal seviniyor ve "Oo Harbi mi lan?" diyor ve kullanmaya başlıyor. Sonrasında "Ulan insanın babası gibi yok be" diyip arabadan iniyor. Bağajdaki para dolu olduğunu sandığı valizi alıp tekerleklerinden sürüklüyor. Arabadaki adam Azmi'yi arayıp "Şimdi giriyor hastaneye" diye bilgi veriyor. Azmi'nin yanundaki adam "Sakin mi?" diye soruyor. Arabadaki "Sakin sıkıntı yok" 


 Erdal manyağı rahat rahat elini kolunu sallıya sallıya arkasında çekçekli valizi ile hastanaye giriyor. Kapıdaki polis memurları kendi aralarında konuşuyorlar. "Rıza baba ölmemiş. Allah onu bize bağışladı" diyor. Erdal da "Ölmüyor arkadaş. Vur vur ölmüyorlar." Müdürün de bulunduğu bizim ekibin yanına geliyor gevşek. 

"Selamın aleyküm. Babam gönderdi. 5 Milyon dolar. Öyle anlaşmışsınız ya. Hadi yine iyisiniz hadi" diyor. Bu sırada olay yerinin hemen dışında bir araçta oturan adam Azmi'yi arıyor ve "Tamam mı?" diye onay alıyor. Gelen onay ile elindeki uzaktan kumandayla bombayı patlatıyor. Muhtemelen Erdal'ın elindeki valizin içinde bomba. Babası oğlundan artık ne kadar bıktıysa ekiple beraber onu da öldürtüyor. 

Hiç yorum yok:
Write comments