11.07.2016

Tatlı İntikam 15. bölüm özet. Rüzgar'ın dedesi Sinan ve Pelin'i öpüşürken görür

Geçen bölüm havalimanına giden Pelin'in taksinin önünü kesen Sinan onu döndürmeye çalışmıştı. Havaalanına giderken taksici "İnsanın sevdiğiyle evlenmesi her gün piyango çıkması gibi bir şey ben evlendim her gün mutluyum" diye konuşması üzerine kız geri döner. Klasik mutlu bir kavuşma sahnesi yaşarlar. Bülent hemen Başak'a haber verir.

Sinanların evinde annesi de, Rüzgar'ın dedesi de gergin beklemektedir. Rüzgar Bülent'i arayıp burası çok gergin diye haber verir. Sinan yemeğe yetişir ve "Siz heyecanlanmayın diye habersiz evlendik" der. Rüzgar şaşırır ama Sinan sebebini söyler. Pelin "Ölmek üzere olan bir adamı üzmiyelim. Hem senin Rüzgar'a borcun var. Bu şekilde ödemiş olursun" demiştir.

Akşam kızlar da çok sevinçle karşılarlar sistalarını. Anne babası da sevinir ama neden döndüğünü anlamaya çalışırlar ve Sinan'dan şüphelenirler. Sinan'ın annesi de düğün yapmak istemektedir.

Necip taksisinde bulduğu bebeği eve getirir. Karısı da Necip de bebeği çok sever, hayaller kurarlar. Ertesi gün karakola götürmeleri gerekirken götürmezler. Annelerinden bütün gün saklarlar ama gece bebek havale geçirince hastaneye götürmek zorunda kalırlar. Hastane de küçük bir muayeneden sonra para ödenirken bebeğin onların olmadığı ortaya çıkınca duruma polis müdahele eder.

O gece Pelin ile Sinan buluşup eve geç gelince babasıyla Sinan üzerine bir konuşma yaparlar. "Üniversitedeyken bir kız yüzünden okulu bırakmış" diyince Pelin "O kız benim baba. Sinan beni asla bırakmaz. Herşeyi bırakır beni bırakmaz" der. Babası da inanmış görünür.



Bülent'in restaurantına eski sevgilisi evlenme teklif ettiği bir kız gelir. Onu gören Başak yine çocuğu dinlemez ve trip atıp gider. Neyse ki Hakan araya girip bir planla onları barıştırır. Önce Başak Bülent'e sonra Bülent Başak'a evlenme teklif eder.

Rüzgar dedesiyle konuşurken "Pelin'in Sinan'la arasında birşey olmadığını ispatlamak için çiftliğe çağırıcam" der. Pelin'e nasıl söyleyeceklerini düşünseler de Pelin kabul eder. Beraber çiftliğe giderler ama Sinan'a aşkından gözü dönmüş olan Rüzgar; çocuğun elini tutar, koluna girer, beraber saatlerce ata binerler. Pelin onları uzaktan seyretmek zorunda kalır ama rolünu iyi oynar. Gece de yan odada onu misafir ederler.

Gece Sinan; Pelin'in yanına gitmek ister ama Rüzgar alerjisi olduğu zencefil yüzünden zehirlendiğini iddia eder. Pelin bu olayı fark etse de Rüzgar bunu dedesi için yaptığına onu ikna eder. Sabah dede torununun zehirlendiğini düşünerek alelacaele odalarına doğru gider. Ama gördüğü manzara sabah sevgilisini öpen Sinan ve onları seyreden Rüzgar'dır. Dede rahatsızlanarak düşer, kendinden geçer.

Hiç yorum yok:
Write comments