25.07.2016

Tatlı İntikam 16. bölüm özet. Pelin; Ceyda, Rüzgar ve ihale mafyası arasında kalakalır

Turgut dede; Sinan ve Pelin'i öpüşürken gördüğünde kalbi tutar ve yere düşer. Ambulans ile hastaneye götürürler. Ameliyata alırlar. Rüzgar bütün hıncını Pelin'den çıkarır. Pelin kızların yanına gider olanları anlatır. Dedenin durumu iyidir. Kendine geldiğinde Rüzgar'ın Sinan takıntısını öğreniriz. Kıza bu durumu Sinan'a anlatması gerektiğini söyler ama kız infilak eder. Sinir krizi geçirir ama kız heyecandan olduğunu iddia eder.

Necmi ve karısı bebeği mecburen hastanede bırakırlar. Sinan eve gelip durumu onlarla konuşur. Evlat edinmeyi amaçladıklarını söylerler ve gidip muamelelere başlarlar. Yuvaya gidip çocuğu gördükleri gün bebeğin annesi de oraya gelir ama annesi olduğunu söylemez.

Bülent restaurant için gerekli parayı arsasını satarak ödeyebileceğini söyler. Bülent ve Başak ayrı ayrı evlenme planları yaparlar. Başak'ın tuvalette yanlışlıkla bıraktığı yüzüğü Simay'ın kızı Bengüsu lavaboya düşürür. Bülent'in fark etmesi ile onu bulmaya çalışır. Bülent'in  arsasını megerse Ceyda alacağım diye oyalamaktaymış. Son anda Bülent'i arayıp "vazgeçtim" der. Pelin parayı vermeyi teklif eder. Muayenehanesini satma kararı alır.

Pelin'in babası Rıza bir ihaleye girer. Rakiplerinin ona ihtarda bulunur. Pelin annesi de Sinan'ın gayrimeşru çocuğu olduğunu öğrendikten sonra kızına bir arkadaşının çocuğunu ayarlar ama Zübeyir onu ihale için Pelin'i gözetlediğini zannedip döver. Annesi ise ihale mafya olaylarını öğrenince kocasına kızar.

Ceyda parayı Pelin'in ödeyeceğini öğrenip restaurantı basar. Kızın üzerine yürür. Bülent araya girer. Ceyda heryeri yıkıp döker, tehditler savurur. Polisi arayıp şikayetçi olurlar

Turgut dede'nin durumu iyi olmadığı için onu İsviçre'ye yollama kararı alırlar. Rüzgar dedesini birdaha göremiyecek diye çok üzgündür. Sinan'ın yıllar önce Pelin'e aldığı kolyeyi verir. Duygu dolu anlar yaşanır. Pelin tam eve girecekken biri tarafından kaçırılır.

Hiç yorum yok:
Write comments