18.08.2016

No: 309 Dizisi 10. bölüm özet. Lale ve Onur hamilelik kursunda

İsmet babaanne ikilinin arasındaki problemi fark ederek atak yapıp ve "Sizde kalmak istiyorum" demişti. Bu durum herkesin dengesini bozmuştur. İkili ne yapıp da kurtulabileceklerini düşünüp bulamazlar.

Kurtuluş'un hafızasını geri kazandığını anlayan Nilüfer kocasını evine postalar. Onu sürpriz yapmamakla onunla ilgilenmemekle değişmemekle suçlar. Kurtuluş karısının gönlün almak içim ona küçük de olsa bir tek taş alır ve sürpriz bir yemek organize eder. Nilüfer sonunda kocasını affetmiştir ama düğün sonunda annesine söylemek üzere ondan saklarlar.

Filiz'in rejimi tam gaz devam etmektedir. Şadi baba abisinde olduğunu söyler; İsmet babaannenin oraya taşınacağını öğrendiğini söyler. Karısı da hemen Pelinsu ve annesini ertesi gün kahvaltıya çağırır ve haberi verir. Sonra bir plan yaparlar. Onur'a yakın olabilmesi için şirkette Onur ile çalışmaya başlamasını planlarlar ve kız Onur'a gidip bunu başarır. Bunu duyan Filiz hemen Lale'yi arayıp haber verir. Lale de bu durum yüzünden Onur'a surat asar.

Nergis'in tüm buluşmayı ve annesi ile tanıştırma isteklerini Samet bir bahaneyle savuşturur. Onur ile dertleştiğinde ise Onur ona en azından Nergis'e durumu anlatması gerektiğini söyler.

İsmet babaanne, Songül anne ve Onur'un annesi ile takı ve gelinlik bakmaya giderler. Abla Nilüfer'e anneye, kız kardeşe de bir şeyler alırlar. Kuyumcu da ise resmen soygun benzeri bir alışveriş yapılır. Gelinlik provası olaysız geçer.

Lale ve Onur babaannenin yazdırdığı hamilelik kursuna giderler. Bebeklerine anlatmak için kendilerine bir hikaye bile uydururlar. Filiz Pelinsu'yu kıskandığı için o da şirkette çalışmak ister.

Doktor Onur Lale ve annesine gelip hastane yönetiminin yeni doğan bebek odası çiçekleri için firma olarak onları tavsiye edebileceğini söyler. Anne ve kızlar çok sevinir. Tam o sırada Onur çiçekçiye gelir ve doktoru orada görünce sinirlenir. Sonrasında Pelinsu'nun orada çalışacağını duymuş olabileceğini ve bu yüzden trip atmış olabileceğini far edip davetiyeleri verme bahanesiyle onunla buluşmak için evine gider. Samet de Nergis'e olanları anlatmak için buluşmaya çağırır. Nilüfer de kocasıyla buluşmak için hazırlanır. 3 bacanak bir birini görürken; 3 kız da annelerine yakalanır


Hiç yorum yok:
Write comments