14.08.2016

Rengarenk 3. bölüm özet. Renk Can'a yalan söylemeyi sürdürüyor.

Renk Can'a gerçekleri söyleyemez. Can hastanede kalmak istemediği için kaçar. Kaçarken eski yapımcısına yakalanmak istemeyen Renk dolaba girip öpüşme taklidi yaparak kurtulur. Can'ın evine giderler; yemek yiyip dertleşirler. Arada Can sanki birşeyler hatırlayacak gibi olur. Can kendisini Renk'e kapılmamak için zorlamaktadır.

Can'ın kız kardeşi Derin; Sarp'la karşılaşmanın ama selfi çekememenin sıkıntısındadır. Can'ın babası oğluna yalan söylediği için rahatsızdır. Onunla biraz konuşur. Ertesi gün otelde Pars ile beahc voley oynarlar. Haftasonu clube gitmek için sözleşirler.

Renk kızlarla; Can erkek arkadaşlarıyla buluşur. Kızları takip eden Aras; Renk'e  yalancı bir şahitle konuşturtur. Ama kız yine de ona kesin dönüş yapmaz.

Ertesi gün senaristten senaryo yazmasını ister. Ama kız yazamamanın sıkıntısındadır. Kendi kendine söylenirken yolu Can'ın cafeci arkadaşına düşer. Can'ın filozof diye takıldıkları arkadaşı; kız kardeşe Derin'e hala aşıktır.

Can ise yeni doğurttuğu bir tayı görmeye gidince Renk de onun peşine takılır. Orada onu tanıyanlar olunca bisiklete atlayıp kaçar. Can da peşinden gider.

Renk'in annesi Zeynep kızının rolüne talip olur. Herkesin ortasında kızının rolünü oynayıp sinir krizi geçirir. Onu teskin eden Aras; kızıyla ayrıldığını söyleyince onları barıştırma sözü verir. Aras ertesi gün Zerrin anne için basın toplantısı düzenler. Orada Aras ile barışık olduklarını söyler. Babası annesini aldattığı için Aras'ın da onu aldattığını sandığını söyler.

Renk tam Cana kendisiyle ilgili gerçekleri söyleyecekken Can'ın eski eşi kefil olduğu arabayı ödemediği için ona haciz yollatır. Can arkadaşlarını arayıp durumu anlatmaktayken Renk gelir ve sadece"Ben sana yalan söyledim" kısmını söylemiş olmasına ragmen kızı evden kovar.









  

Hiç yorum yok:
Write comments