7.08.2016

Tatlı İntikam 18. bölüm özet. Rüzgar ve Sinan'ın düğünü var

Pelin'in babası Sinan'ın yanına gidip "Bir adam eger seviyorsa; sevdiğini en çok kendinden korur." der ve gider. Sinan Pelin'e benim yüzümden oldu diye üzüntüsünü anlatırken Pelin de Sinan ve Bülent'e "Ceyda'yla konuştum. Onun yapmadığına ikna oldum" demektedir. Tam o sırada içeri Rüzgar girer. Her zaman sırt çantası yada yanlamasına küçük el çanta takan Rüzgar o gün kocaman bir el çantasıyla gezmektedir. Ve üzerinde de bir boya izi vardır. Pelin boya izini görünce Rüzgar'dan şüphelenir ve sorular sorar. Rüzgar alınır ama Sinan daha çok alınır. "O benim dostum. Sen nasıl böyle bir ithamda bulunursun" der. Pelin de "Konu Rüzgar olunca hiç sorgulamıyorsun bile " der ve ekler "Bitti" ...

Necip'in yediği likörlü çikolatalar yüzünden sarhoş olmuş; sosyal güvenlik kurumundan gelenlere rezil olmuşlardı. Havva kocasına kızsa da yapacak birşey yoktur ve ikisi de üzülür. Tam o sırada telefon çalar ve yetkililer onları tekrar görüşmeye çağırır. Görüşmeden ellerinde bebekle dönerler. fakat kapıda anneleri vardır ve onlara kızgındır. Kendisini şehir dışına gönderdikleri ve çocuğu evlat edindikleri için onlara kırgındır.

Kızlar hem tatil gibi hem de Sinan ile Pelin'i barıştırmak için bisiklet gezmeli, konaklamalı bir organizasyon yaparlar. Pelin'in ailesi Zübeyir'i kızların peşine takar ama kızlar onu sevgilisi Meral ile buluşması için ikna ederler. Zübeyir kızla buluşmaya gider. Meral'in yaşlı annesi anahtarı unuttuğu için kilit de değiştirilince Meral eve giremez. Zübeyir onu ekendi evine götürmek zorunda kalır. İki aşık yakalanırlar. Pelin'in babası "Sen Pelin'i nasıl yalnız bırakırsın? Kovdum seni" der.

Rüzgar nezarethanedeki Ceyda'yı görmeye gider. Ceyda ona "Restaurant parasını Pelin muayenehanesini satarak verdi. Sinan'a yalan söylüyorlar" der. Kızlar bisikletle gelen erkeklerin arkalarına atlarlar ve eğlenceli görüntüler izleriz. Sinan'ı gören Pelin ona kızgınlığının sürdüğünü söylesede çocuk onu yumuşatır.

Pelin'i kaçıran adamlar sınırı aşmaya çalışırken yakalanırlar ve Ceyda'yı teşhis etmeleri istenir. Fakat adamlar onu teşhis edemedikleri için kızı salıverir.

Bülent'i büyüten teyzesinin kızının evi çok güzel çok huzurludur. Fakat kadın daha görür görmez sevmez. Başak'a biraz kötü davranır. Başak da altta kalmaz ve ona kötü laflar eder. Kadın Bülent'e kızı şikayet edince Başak kadından özür dilemek zorunda kalır. O akşam o evde kalırlar. Sabah Pelin'i Zübeyir olayını anlayan babası geri çağırır. Rüzgar ise Sinan'ı arayıp Ceyda'nın salıverildiğini söyler.
Sinan Ceyda'nın kapısına dayanır. Rüzgar da onunla gider.
,
Kız Rüzgar'ın nezarette ona geldiğini söyleyince Sinan sinirlenir. Rüzgar paçayı kurtarmak için çocuğun dikkatini Pelin'in muayenehanesini sattığını söyler. Sinan soluğu Pelin'in yanında alır. Pelin ailesine para lazım olduğu için sattığını söyleyerek yalanına devam eder.

Sina'ın annesi ne Rüzgar'a ne de Sinan'a söylemeden restaurantta düğün yemeği organize eder. Rüzgar'a zorla gelinlik giydirirler. Bülent Sinan'ı arar ama Sinan açmaz. Rüzgar da Sinan'ın yanındadır diye Pelin'i arar. Kız da düğün yapıldığını hatta Rüzgar'ın üzerinde gelinlik olduğunu öğrenip küplere biner. Sinan da restauranta gelince şok olur

Hiç yorum yok:
Write comments