8.09.2016

Aşk Laftan Anlamaz 10. bölüm özet. Didem bebeğini düşürüyor.

Fadik'in yiğeni İbrahim namı diğer 'Deli İbrahim' evin bahçesine karavanını kurmuştur. Emine anne onun bu gezgin hayatını anlamamakta ona acımaktayken; Kerem çocuğu çözmeye çalışmaktadır. Gece uykusu kaçan Hayat çocukla dertleşir. Bir şehirden gitmek ile bir insandan kaçmak arasındaki farkı konuşurlar. Murat da rüyasında Hayat'ın gittiğini görür ve sabah endişelenip kızı arar. Gün içerisinde Hayat Murat'ı sıkıştırıp ağzından kendisini rüyasında gördüğü lafını alır.

Sabah iş yerinde Murat'a damatlık provası yaparlar. Azime babaanne Hayat ile konuşup olayları anlatır. "Murat istemediği biriyle evleniyor ama aklında başka biri var. Didem'le formaliteden evleniyor çocuk doğunca Didem'den ayrılıcak. Tabi sevdiği kız hala onu bekliyorsa" der. Hayat da anlatılanı anlayıp "Seven insan bekler" der.

İpek para konusunda babası ile yüzleşir. Aslı Doruk'a tahlil sonuçlarını getirmek için Serte'ye gelir. Didem ile karşılaşır. Didem'in paketlerini yere düşer ve Aslı Didem'in hamile kalmak için kullandığı hormon ilaçlarını görüp şüphelenir. Şüphesini İpek'e söyler. İpek bir piknik organize edip çocukların ağzını aramak ve akıllarına Didem ile ilgili fikir sokmak için onları da çağırırlar. Doruk da dolap çevirip abisini çağırır.

Derya anne Didem'e yardım etmeye devam eder ve gazetecilere ağzından bir şeyler kaçırır. Didem akşam Derya anneye ağır bir hediye paketi getirir. Sonra ne içersin diyince bugün çok kahve içtim der. Daha sonrasında da yine klinikten ararlar; kız açmaz ama Derya anne hamilelikle ilgili şüphelenmeye başlamıştır ve Didem'e "Bence sen hamile falan değilsin" der.


Piknikte Selime isminde bir kadına bakmak zorunda kalırlar. Kadının kafası çok karışıktır. Hayat'ı kızı, Murat'ı damadı sanmaktadır. Kızlar da küçük kızları sanmaktadır. Daha sonra ünlü bir genç oralarda gitar çalarken onlara katılır. Romantik bir ortam oluşur. Akşam Murat Hayat'ı eve bırakırken kız Didem'i sevdiğini söyleyerek beni çok üzdün der. Ağlamaya başlar. Birbirlerine sarılırlar

Murat Didem'i arayıp ultrasona bir daha gittiğinde ben de gelmek istiyorum der. Aslı ve İpek Didem'in sahte hamilelik raporunun alındığı kliniğe gider. Sahte raporu veren hemşireyi sıkıştırır. Murat ile yüzleştirmek isterler. Eger gelmezsen mesleğinden ederiz derler. Didem Derya annenin anlamasının ardından kara kara ne yapacağını düşünürken hemşire onu arayıp olanları anlatır ve daha çok para ister. Didem köşeye sıkışmıştır. Derya anneye gidip üstü kapalı tehdit edip yardım ister.

Kerem Murat'ı kızlarla buluşturup hemşire ile yüzleştirmek için parka getirir. Ama tam geldikleri sırada babası arar ve "Didem Derya'nın yanındaymış. Kızın kanaması başlamış. Bebeği kaybetmişiz" der. Murat şok olur




Hiç yorum yok:
Write comments