9.09.2016

Bodrum Masalı 4. bölüm özet. Evren Cahit ile işbirliği yapıyor

Ateş milli takım seçmelerine hazırlanıp burs alıp İngiltere'ye gitmeyi planlamaktadır. Bunun için okul müdürü ile konuşmaya çalışır ama adam kabul etmeyince gizlice çıkarıp imzalar. Aslı; Kelebek'e "Sen de seçmelere girsene" der. Kelebek abisini ve oteli düşündüğü için katılmamaktadır.

Yıldız kocasıyla barışmamaktadır ama Evren olaylara müdahale etmeye çalışır. Gözde yüzme takımının kampının kendi otellerinde yapılmasını sağlamayı planlamaktadır. EEvren'le bunu paylaşmazlar. Böylece gelen parayla otelin tadilatını yapıp yaz için hazırlıyacaklardır. Evren Cahit'e gidip "Kalabalık bir kafile gelecek eger gelirse oteli toparlarlar; engel olmamız lazım. Ben kafileyi öğrenicem sen de en iyi otelini yarı fiyatına bunlara vericen" der. Evren; kızı Su'dan gelecek kafileyi öğrenip Cahit'e söyler. Cahit bedava kalmalarını sağlar. Otel bir de borca girmiştir.

Kelebek de yarışlara katılmaya karar verir. Cenk Suların evinin önünde bekleyerek kendisini affettirir. Ateş de taban puanı tuttursun diye Aslı ile ders çalışmaya başlar. Alara da İngiltere'ye gitmemiştir. Babasından habersiz Bodrum'a gidip sınava girmeye karar verir. O gece Aslı da kalır.


Uzay Alara'nın orada olduğunu fark etmiş ama nerede olduğunu bulamamıştır. Cenk'ten hoşlanan Alara'nın bir arkadaşını Cenk ile aranızı yapacağım diye kandırır ve Alara'nın kaldığı Aslı'ya gider. son anda Cenk'in Su'yu uyarması; ardından da Su'nun Aslı'yı uyarması sonucu Alara Uzay'dan kaçabilir. En son Su Kelebek'ten yardım ister.

Su babası ve annesinin arasındaki konuşmadan Faryalı ile arasında birşey olduğunu anlar. Annesine sorup cevap alamayınca bu sefer Faryalı'yı sıkıştırır. Bu arada babası Su'da

Uzay Cahit'e gidip kızının Bodrum da olduğunu ve onu Ateş'in sakladığını söylediğinde adam küplere binmiş bir halde Yıldızlı otelin orada Ateş'i kıstırır. Faryalı oteli aramalarına izin verir çünkü kız Kelebek'te kalmaktadır. Su Kelebek'le konuşur, abisi Kelebek'e otelle ilgili bir şey söyler. Kelebek isteyerek yarışı Ateş'in bitirmesine izin verir. Fakat Uzay heyetten birini ayarlıyarak idrarları karıştırarak Ateş'in doping kullandığı raporu alarak diskalifiye ettirtir.

Cenk Su'nun Kelebek'e sarılarak teşekkür ettiğini görür ve kıza tavır yapar. Peşinde dolaşan kızla birlikte olur. Ateş ve Alara üniversite sınavına girecekleri okula giderler. Ama babası ve Uzay adamlarıyla kapıda beklemektedir. İçeri velilerin alınmamasından faydalanıp paraşütle okulun bahçesine iniş yaparlar.

Hiç yorum yok:
Write comments