15.10.2016

Kiralık Aşk 56. bölüm özet. Ömer Pamir karşısında geriliyor

Defne geçen bölüm şemasını alabilmek için Şükrü abiyi ikna edip Ömer'in evine girmişti. Ömer'in bir resmini tamamlamasına yardım eder. Resmin altına Ö.D ibaresi koyarlar. "Ömer'in Defne'si" Defne evdeyken kahve makinesinin olmadığını ve buzdolabının boş olduğunu görüp Ömer için üzülür. Eve gidince kendini çok yorsa da uykusuz kalma pahasına Ömer'e pazı sarması yapar. Ama iş yerinde kokuyu duyan Pamir kızdan dolma ister. Ömer kendisine dolma yaptığını duyunca çok hoşuna gider

Ömer Defne'nin dolma jestine karşılık "Albertine kayıp" kitabını sahaflarda aramaya başlar. İlk baskısının bir kolleksiyoncuda bulur ve adamı kitabı vermesi için güçlükle ikna eder. Ancak Defne biraz bocalasa da kitabı Pamir aldı zanneder. Pamir de bunu kabul eder. sonrasında Ömer'e gidip kitabı sahiplendiğini söyler. Ömer bu kadar kızgınken bir de dolmasından Pamir'e verdiğini öğrenince iyice keyfi kaçar.

İso Ayşegül'e iyice abayı yakmıştır. Defnelerin evinde kızla bir süre yalnız kalır. Gece evine dönen ustası kızı bir çocuk ve bir erkekler beraber görür ve kızın evli olduğunu anlar.

Seda'ya bir düğün davetiyesi gelir. Daha birkaç gün önce boşandığı kocasının olduğunu annesinden biraz da hakaret içeren bir şekilde öğrenir. Boynuzlandığının resmi aleni kanıtıdır. Bir bara gidip içmeye başlar. Onu tanıyan birisi Sinan'ı arar ve bizim iyi kalpli Sinan'ımız gelip hayli sarhoş olan Seda'yı bardan alır. Ancak kadın evini bile hatırlayamayınca  mecburen kendi evine yatağına yatırır.

Seda sabah Sinan'ın yatağında uyanınca kafasında oluşan soru işaretlerini adama sorar. Elbetteki aralarında birşey olmamıştır. Kızı için beraberce kahvaltı hazırlayıp kızı okula bırakırlar. Alara'nın balığı ölmüştür. Seda bütün gün aynı balıktan bulmaya çalışsa da bulamaz ama Sinan sorunu çözünce birkez daha Ona borçlanır. Sinan'ın üzerindeki kötü biten aşk ve evlilik bulutları dağılmıştır. Seda ile iyi anlaşmaya hatta yakınlaşmaya başlamışlardır.

Koray Stil vagonu için magazincileri de çağırarak bir parti verir. Pamir'e kızgın olan Ömer Defne'yle zorla dans edip kızı utandıracak şeyleri yüzüne vurur. Kız çekip gider. Pamir kızı kafa dağıtma bahanesiyle alıp lunaparka götürür. Sonra da canlarının çektiği bir baklavacıya izinsiz girerler. Polisler gelir karakola götürülürler. Ama özür ve para ile olayı çözerler. Çıkışta onları alması için Pamir Ömer'i çağırmıştır. Ömer kızı alır ama Pamir'i almaz. Kızı sahile götürüp zorla öper.


Hiç yorum yok:
Write comments