21.10.2016

Kiralık Aşk 57. bölüm özet. Ömer ayakkabıyı çaldı mı?

Geçen bölümün sonunda Ömer; Defne'yi sahil kenarında öpmüştü. Ancak tam o sırada Defne'nin mesaj atıp çağırdığı İso gelir ve kızı götürür. Ömer ertesi gün Defne'ye "Stil vagonu ile ilişiğini kes. Pamir olayını bitir" gibi ültimatonlar verir. Kız Ömer'e onunla beraberken asimile olduğunu, kendi kişiliğini kaybettiğini söyler.

Aynı gün Pasionist yeni kolleksiyonu ile piyasaya çıkıp üretime başlar. Herkesten tebrik telefonları yağar. Feryal onları arar ve ünlü bir İtalyan firmanın kolleksiyonundaki parça ile Ömer'in çizdiği 'İkinci Şans'ın aynı olduğunu söyler. Gerçekten ayakkabı bire bir aynıdır. Ömer esinlenmediğinden emindir. İnternet sitesini yayından kaldıran Sinan'a kızıp siteyi yeniden açtırınca araştırmalara başlarlar. Pamir de boş durmayarak İtalyan firmayı uyarır.

İtalyan firma onlara infial davası açmaya hazırlanır. Necmi bey olanları Sinan'dan duyunca hemen alanında en ünlü avukat ve yetkililerle Ömer'e gelir ve çalışmaya başlarlar. Defne de en başından beri Ömer'in yanındadır.

Seda Sinan'ın eski eşini araştırmaya ve kadınca karşılaştırmalar yapmaya başlar.

Defnelerde aşure yapma telaşesi vardır. İso'nun Ayşegül'e ilgisini sürdürmektedir. Ustası da bir türlü fırsat bulup söyleyemez. Zor yoldan öğrenir kıza beraber birşeyler yapmayı teklif ettiğinde Ayşegül kocasının onu evde bekleyeceğini söyleyince İso şok olur. Yıkılır.

Pamir Defne ile bir iddiaya girer. Eger bu taklit olayını Ömer kaybederse Defne ile İngiltere'ye 2 günlüğüne gitme üzerine bir iddia.. Yetkililer elektronik ortamı tarar ve malesef Ömer'in daha geç mail attığı ortaya çıkar. Ömer hiç bir şey söylemeden ofisten çıkar.



Hiç yorum yok:
Write comments