23.10.2016

Tatlı İntikam 27. bölüm özet. Pelin Sinan'ı öpüşürken görür

Geçen bölüm Sinan'ın evlatlık yiğeni Nazım'ı gerçek annesi ve sevgilisi kaçırmıştı. Sinan Pelin'in teklif etmesine ragmen Barış'tan yardım istemez. Gerçek annenin sevgilisi Necip ile iletişim kurup çocuk karşılığında 300 bin isterler. Sinan bir arkadaşıyla haberleşir ve o da ertesi gün Nazım'ın yerini bulur. Aksaraydaki bir oteldedir. Pelin de Sinan ile gelir ve çocuğu bulurlar. Fakat bu arada Necip yine ortalığı karıştırıp Sinan'ın odasında duran Pelin'in kabul etmediği parayı alıp buluşma yerine tek başına gider. Adamlar Necip'in elinden parayı alıp kaçarlar.

Nazım'ı bekledikleri gece Sinan Pelin'e Barış'ın yakınlarda açacağı restaurantı anlatır. Pelin de ertesi gün Barış'a yakınlarda açma hazırlığı yaptığı restaurantı sorar. Adam kızı iyi niyeti konusunda ikna eder. Bülent Sinan'a Barış'ın restaurantında çalışmaya başladığını söyler. Sinan çok kızar

Simay kocasına hamile olduğunu söyleyemeden Hakan karısna boşanmak istediğini söyler ve hatta ertesi gün avukata gidip kağıtları imzalar. Simay da doktora gidip bebeği aldırmak için kontroller yaptırtır. Kürtaj için kocasının ıslak imzası da gerekmekteymiş. Bülent Başak'ı hamile zannetmekte ve kızın üzerine titremektedir. O gece Simay ve Hakan'ı yemeğe çağırınca hamilelik müjdesi verecek zanneder. Yemekte konuyu açtığında Simay mecburen hamile olduğunu açıklar. Hakan eve döndüklerinde konuşmak istese de Simay da ona tavır yapar.

Barış'ın kardeşi hastanedeki hemşireye Sinan için not bırakır. Saat ve yer yazan bir randevu bildirimidir. Kız oraya gidip Sinan'ı beklemeye başlar. O gece Pelin Barış'ı Filiya'da anne babası ile tanıştırır. Sinan servisi yapıp parayı bulduğunu ama Pelin'in hisseleri devretmediğini söyleyince Barış'ın tadı kaçar. Pelin de Sinan'a "Senin sorunun yalnızlık." diyince Sinan hayatında birinin olduğunu ima eder ve çıkar.Yemek sonunda Pelin'e "Eski sevgilinle aynı yerde çalışmanı istemiyorum. Sen de benim için bir şeyler yapmalısın" der.

Sinan Barış'ın kardeşi olduğunu bilmediği kızla buluşur. Geç geldiği için buluşma mekanı kapandığı için sokakta kokoreç yerler. Sonra Sinan kızı evine bırakır. Pelin de Barış ile konuşmak için oraya gelmektedir. Pelin önünde duran motorsikleti yani Sinan'ı fark eder. Muhtemelen o an için kızı göremese de kızın veda için Sinan'ı pat diye öptüğünü görür ve bozulur

Hiç yorum yok:
Write comments