31.10.2016

No:309 Dizisi 19. bölüm özet. Pelinsu şirkete dönecek mi?

Geçen bölüm Pelinsu Songül anneye evlilik sözleşmesinden bahsetmeyi planlayarak kapısına gidip zili çalmıştı. Onur'un da yemekte olduğu gece Onur'un anne babası Pelinsu'ya yetişip arabaya binmesini sağlar. Evine bıraktıklarında annesi Şebnem'e ve Pelinsu'ya mirasın ve şirketin onların olabilmesi için Onur'un kesinlikle Lale ile evlenmesi gerektiğini anlatırlar

Onur Pelinsu'yu işten çıkarır ama kız anne babasını arayarak şantaj yapar. Anne baba oğullarına duygu sömürüsü yaparak kararı konusunda kafasını karıştırır. Pelinsu'nun annesi Şebnem Lale'ye giderek nikah öncesi olanları Onur'a anlatmamasını rica eder. İşin kızı için çok önemli olduğunu ve şirkette kalması için kızına destek vermesini rica eder. Lale de Onur'a Pelinsu'nun şirkette kalabileceğini söyler.

Ertesi sabah İsmet babaanne Onur'un annesi ile Songül'ün çiçekçisine gidip nikah tarihini belirlerler. İki anne arasında biraz gerginlik olsa da olay tatlıya bağlanır.

Filiz ve Erol'un bebeklerinden birisinin cinsiyeti kız imiş. İkilinin de katıldığı doğum kursunda bebek yıkama dersi verilir. Erol karısını özlemiştir. Filiz ise ondan şiir ister. Bu konuda kendisine babası yardım eder. Ancak karısı onun çapkınlık yaptığını zannederek takibe alır.

Kurtuluş ve Samet'in araba galerisi için açılışa Nilüfer ve Nergis yardım eder. Açılışı polis basar. Megerse galerideki araçlar çalıntıymış. Kurtuluş hemen çıkar ama Samet evraklar üzerine olduğu için geceyi nezarette geçirir. Onur haberi alınca bacanaklarına yardım etmek için oraya avukatıyla gelir.

Nergis bu olaylar sırasında Samet'in Onur'un şöförü olduğunu öğrenir. Lale de hayatının en kötü gününde yani eski sevgilisinin başkasına evlenme teklif ettiği gün çarpıştığı kişinin Onur olduğunu hatırlar ve çocuktan kendisini öpmesini ister.




Hiç yorum yok:
Write comments