31.10.2016

İçerde Dizisi 6. bölüm özet. İçerdeki bulunacak mı?

Melek Sarp'ın bilgisayarı almamasından etkilenmiş onu öpmüştü. Bu öpüşmenin tek şahidi Yeşim kafasındaki tilkilerle bu görüntüyü unutmaz. Cenaze arabasını takip eden Sarp yerini ve Celal'in ve Köstencelinin oraya geleceğini Yusuf müdüre haber verir. Arabanın arkasını açıp tabutlara bakıp uyuşturucuyu da görür. Aynı zamanda Mert de müdürünün yaptığı ve başarısız olan tır baskınına sinirlenmemesini hatta gülümsemesini şüphe ile karşılar. Müdürün Sarpla konuşmasını dinlediğinde cenaze arabasını takip ettiklerini anlar ama telefonunun şarjı bittiği için Celal'e haber veremez. Müdürü takip edip arabanın yerini bulur.

Celal de Köstenceli ile beraber oraya gelmiştir. Yusuf müdür onu tutuklamak için hharekete geçtiğinde Mert depoda bir patlama oluşturur ve cenaze arabasını da alıp kaçar. Sarp ve Yusuf'un adamları arabayı takip cihazıyla takip ederler. Köstenceli ise Celal'e bu durum için kızar ve tehdit eder. Mert anonsları duymuş çok da eğleniyorken takip cihazını bir kamyona atar ve adamları atlatır.

Yusuf müdür Celal, Davut ve Köstenceli'yi kelepçeleyip götürür ama elinde herhangi bir şey yoktur. Alyanak mahalleliyi toplayıp emniyet önünde Celal için propaganda yapar. Celal ve Yusuf eski günler ile ilgili konuşurlar. Yukarıdan baskı gelir ve Yusuf aldığı adamları bırakmak zorunda kalır. Alyanak uzun süredir sormayı düşündüğü soruyu Sarp'a sorar. Arka koltukta kan var ama ön koltukta kan yok meselesini.. İmza aşamasında Mert Celal'e malların kendisinde olduğunu söyler. Celal Melek'i Sarp'a emanet eder

Mert gazeteci Eylem'e çocuk kaçıran adamın resmine bilgilerine nereden ulaştığını sorar ve gizli bir kaynağı olduğunu öğrenir

Sarp Celal babayı takip edip bir yeraltı sarnıcına girdiğini görür. Celal orada Mert ile buluşur. Sarp kiminle buluştuğunu göremez. Telefonu çalınca titreşim sesinden orada biri olduğunu anlayıp kaçarlar. Sarp Yusuf müdüre "Bir iki saat önce ofiste olmayan kimse casus da o" der ve kendisine sıkılan kurşunları verir. Baristikten incelenmesini ister.

Melek nezaretteki Celal'in adamını ziyarete gider ve biraz daha içeride kalacaklarını söyler. Gece evde Sarp ile buluşup aşklarını geleceklerini saklanmaları gerektiğini konuşurlar. Mert de Eylem'e çocuk kaçıran adamın resmi ve bilgileri için teşekkür mesajı atar.

Baristikten bir sonuç çıkmayınca o saatlerde olmayan Aslan, Musa ve Mert'le tek tek konuşur. Her birine diğer ikisini takip etmesini ister. Yusuf müdür Sarp'ı telefonla arar. Melek'in evinde koltukta sabahlayan Sarp'ın telefonunda 'Aşkım' yazınca kız meraklanır. Mert Celal ile konuştukları telefonu Musa'nın çekmecesine bırakıp Aslan'ın onu bulmasını sağlar. Aslan telefonu müdüre söyleyince müdür Aslan'dan şühelenir ve Sarp'ı evine bakmaya yollar.

Köstenceli sevkiyatı eksiksiz alır ama parayı vermez. Celal'in öldürdüğü Erol'ün kan parasına sayar. İkili para yüzünden restleşirler. Celal loistik firmasını Melek'in üzerine devrederken Yeşim gelir. beklenildiği gibi sorun çıkarır.

Sarp Aslan'ın evinde bir sürü simkart ve bir sürü dolar bulur. Çocuğun telefonunu takibe alırlar. Çocuk da beraber yemek yediği Musa ve Mert'ten ayrılır ama Mert kredi kartını düşürdüğü için onun peşinden gittiğinde kullandığı basit telefonu ve konuşmalarını duyar. Mert'in peşine takılır. Tenha bir yerde karşılaşıp birbirlerine silah çekerler. Yusuf ve Sarp da yakınlardadır ve bir silah sesi duyar.

Hiç yorum yok:
Write comments