31.10.2016

Paramparça 78. bölüm özet. Mahide hala huzurevine kapatılıyor


Cihan Harun'un yurt dışında kara para akladığı şirkete Hazal'ı da ortak yaptığını duyunca iyice sinirlenir ve yalıya gider. Hazal'ı oradan alır ve yeni aldığı bir eve yerleştirir. Harun kızı göndermek istemeyip Cihan ile inatlaşsa da Asu hariç kimse ona destek olmaz. Bu durum Harun ile Dilara'nın arasını açar. Harun sonrasında eşinden özür diler.

Deniz Özkan'ı beladan kurtarmak için onunla gittiğinde karşı tarafın silah çektiğini görünce araya girer ve boğuşma sırasında adamı vurur. Özkan olayı üzerine alır. Deniz pişman ve ne yapacağını bilemeyerek Cihan'la buluşup herşeyi anlatır.

Özkan ile hapiste konuşurlar. Tabi ki Yıldırım elinden gelen herşeyi yapmaktadır. Allah'tan adam ölmemiştir. Cihan Keriman'a maddi yardım da yapar. Cansu'dan bu olanları saklarlar. Cihan akıllıca bir plan ve içeriden birininde yardımıyla Burhan'ın mallarına polis baskını yaptırtır. Burhan son anda kaçar. Artık Deniz ve Cansu'nun karşısına çıkamayacaktır.

Cansu'yu Amerika'dan gelen doktora muayene olmaya zor ikna ederler. Adam hamileliği sonlandırmaları gerektiğini ve beynine bir pil takılacağını söyler. Cansu bebeğini aldırmak istemez ama tüm ailesi onu ikna etmek için elinden geleni yapar. Cansu hastaneye gitse de bebeği aldıramaz.


Asu o gece yaşadığı olaylardan sonra kendini çok kötü hissetmektedir. Spor yaptığı sahilde Candan karşısına çıkar. Kadının o olaydan haberi bile yoktur. Şok olur. O gece teslimatı aynı adama yapar. Adam ona asılınca Asu'ya ne yaptığını sorar. Adam kıskandın mı seninle de yaparız diyip kadına vurmaya başlayınca Candan adamı bıçaklar. Asu'yu arar. Asu delilleri yok edip arkadaşını eve götürüp destek olur. Elmasları yanına almayı da unutmaz.

Dilara sürekli kapanan telefonunu iş yerinde birine baktırttığında casus bir dinleme programı yüklendiğini öğrenir ve hemen Harun'u suçlar. Eve eşyalarını almak için gelen Hazal onları duyar ve kendisine Mahide'nin zorla yaptırttığını söyler.

Bu son olay Harun ve Dilara'nın kadına karşı bütün sabrını taşırır. Harun halası için akli dengesi yerinde değildir raporu aldırtır ve onu evden aldırtır. Bir huzur evine yerleştirtir. Kadın son kez Çağatay'ı arar ve bıçağı polise vermesini söyler. Adam bunu yapar ve şirkete polis gelip Hazal'ı götürmek isterler.

Hiç yorum yok:
Write comments