31.10.2016

Tatlı İntikam 28. bölüm özet. Sinan tutuklanacak mı?

Sinan Barış'ın kız kardeşi olduğunu bilmediği kızı eve bırakırken kız onu pat diye öper. Sinan bir ilişki istemediğini söyler. Kız da Sinan'ın eski unutamadığı bir kız olduğunu hissetmiştir. Bir tek şey sorar. "Onunla tekrar beraber olabilecek misin? Öyle bir ihtimal var mı?" Barış ile konuşmak için aynı yere gelen Pelin; ikilinin öpüştüğünü görür ve üzülür. onun kendisini gördüğünü gören Sinan kızla konuşur. Kızın kıskandığını yüzüne vurur kızı öpmeye kalkar ama Pelin onu iter ve "Umarım o öptüğün kızla mutlu ol" der.

Pelin Barış'a gider ve "Seninle Filiya arasında seçim yapamam. Çünkü ben duygularımla hareket ediyorum ve Filiya'yı çok seviyorum." der. Barış tekrar sorar "Bırakamadığın Filiya mı Sinan mı? Ben hayatımda netlik isterim" diyor ve Pelin'e inandığını söyler.

Sinan bu yıllık ortadan kayboluşunda Haşmet diye bir kabadayıya yardım ederken vurulmuş zor günler geçirmiştir. Pelin yanlışlıkla Sinan'ın üzerine sıcak bir şey döker ve adam üzerini değiştirirken onun sırtındaki kurşun izini görüp sorular sorar ama cevap alamaz.

Bülent'in çocuk isteğine karşın Başak da çeşitli oyunlar yapar. Komşu çocuklarını eve toplayıp yıldırmak veya yürüyüş yaparken çocuğunu gezdiren babaları göstererek vazgeçirmek ister ama adam illaki aile olmayı istemektedir.

Sinan bir tefeciden borç almıştır. Barış ise Faruk abi diye biriyle anlaşıp borcu ona devraltırtır. Adam göndertip ödemeler için sıkıştırır. Sinan da yer altından Haşmet diye tanıdığı adamla buluşur. Devralan adam üzerinden Barış'ın adına ulaşır. Bu arada restauranta denetimciler gelmiş ve ceza kesmişlerdir. İki ceza de yeni işe girmiş birisi yüzünden kesildiğini öğrenince parçaları birleştirir ve bunun sebebinin de Barış olduğunu anlar. Pelin'in adamı savunması onu daha da delirtir.

Barış'ın yeni açacağı mekanının önüne gider. İçeride Barış ve Bülent vardır. Bülent Barış'ı geri çekmek istese de adam çekilmez. Sinan motorsikleti ile ses yapıp meydan okur ve motoru restaurantın içine sürer ve camı aşağıya indirir. pelin onu durdurmaya çalışsa da başarılı olamaz



Hiç yorum yok:
Write comments