5.11.2016

Kiralık Aşk 59.bölüm özet. Defne Ömer ve İso arasında kalıyor

Davete gelebilmek için Defne Pamir'e birlikte gitmeyi önerir. Defne daha içeri girer girmez Ömer'in yanına gidip şartlarını söyler. Davet sırasında sürekli birbirlerine baksalar da konuşmak isteyenler yüzünden bir araya gelemezler. Pamir'in eve seni eve bırakayım teklifine Defne Ömer bozulabilir diye cevap alınca adam aralarının düzeldiğini anlar.

Seda ve Sinan davet dönüşü "Acaba benden hoşlanmıyor mu?" diye düşünüyor. Koray tekrar Ömer ile barışmak ve Pasionist'e dönmek istemektedir. Gizli gizli ayakkabıları toparlayıp konsept bulup fotograflarını çekmeye çalışmaktadır.

Işıl isminde bir hanım Pamir'i iş yerinde ziyaret eder. Pamir kadınla hemen çıkınca iş yerinde dedikodular çıkar. Pamir kadını evine götürür. "Birkaç gün bende kal" der. Stil vagonuna gelen Neriman hanım'a "Pamir bey kız arkadaşı ile çıktı" denince panik olur. Eve gidip kızı evden göndermeye çalışır.

Koray Ömer ile arasını düzeltmek için ve beraber tekrar iş yapmak için bir konsept hazırlar. Fotograflar çekip Ömer'in kapısına bırakır. Ömer resimleri beğenir. Koray çıkagelir ve "İkinci bir şans" ister. Ömer de geçmişe takılı kalmamak için kabul eder.

Cavit karısı Ayşegül'ü ailesini arayıp rahatsız etmekle; karşısına almakla tehdit eder. Kadın mecburen eve dönmeyi kabul eder. Defne'nin anneannesinin evine gidip "Bir daha yapmıycam" der. Kadın da gitmek isteyince mecburen yollarlar. Ama adam evinde yine öküz gibi davranmaya devam etmektedir.

İso ve Defne arasındaki gerginlik sürerken bir de Nihan'dan Ayşegül'ün kocasına döndüğünü duyduğunda İso iyice çileden çıkar. Tam o sırada kendisi ile arayı düzeltmek için Ömer gelir. Fakat ikili yine alevli bir tartışma yaparlar. İso ne olduğunu konuşmak için gelen Defne ve Nihan'ın yüzüne kapıyı kapatır.

Defne İso'nun bu tepkisini ve daha sonra ailesinin de vereceği tepkileri düşünerek mutsuzluğunu katlar. Ömer'in aramalarını açmaz.

Seda cumartesi çalışacaklarını unutmuştur. Üzerine bir de toplantı için Sinan'ın eski eşi Yasemin ile topantısını da unutmuştur. Yasemin biraz bekleyip gider. Seda Sinan ile karşılaşıp karşılaşmadıklarını merak ederken birisi ona bir bayanla yemeğe çıktıklarını söyleyince beraber çıktılar sanır. Oysaki Yasemin'in geleceğini duyan Sinan telaşlanıp Derya ile çıkmıştır.

Pamir Defne ile konuştuğunda sesinin kötü olmasından şüphelenip evine gider. Ömer de Defnelere gider. Kapıyı açan Defne'nin yanında Pamir'i görüp deli olur. Sinan'a gider. "Bin yıldır çalışmayan Pamir'in orada ne işi var. Defne ile burun buruna. Ne tesadüf" dediğinde Sinan "Yoo tesadüf değil onu Seda ile Neriman hanım tanıştırmış" der. O zaman Ömer parçaları birleştirir. Dedesinin de tüm servetini Defne'ye bırakacağını da bildiği için "Pamir Defne'yi tavlamak için yengem tarafından tutulmuş. Kiralık aşk yani" der. Sinan da şaşırıp kalakalır.


Hiç yorum yok:
Write comments