3.11.2016

Yüksek Sosyete 19. bölüm özet. Süreyya'nın öfkesi dinecek gibi değil

Cansu Kerem ve Sude'nin öpüşmesini gördükten sonra Kerem ile yüzleşir. Kerem artık onu unuttuğunu söylediğinde ise yıkılır. Ertesi gün Sude'nin Koran holdinge girmesini engeller. "Oliva'da görüşürsünüz sevgilinle" der. Kerem'e de ikisinin sevgili olduğunu ima edince Kerem "Evet sevgiliz." der. Tartışırlar.

Bedia hanımın sabah kahvaltıya çağırması ama eve gittiklerinde orkestra eşliğinde bir kokteyl ile karşılaşmaları ikiliyi şaşırtır. Bedia hanım sürekli olarak Ece'ye laf sokma ve aşağılamalar yapar. Kızın sabrı taşar ama ses çıkarmaz. Taki eve gelip kırık olan eşyalarını Mert'in sürpriz yaparak dışarı attırdığını görene kadar. Özellikle de kırık olan koltuk annesinin koltuğuymuş ve çocuk bilmeden onu evden attırtmış. Ece artık dayanamaz ve Mert'e "Bitti" der.

Mert Kerem ile de eski günlerinden ve dertlerinden konuşmak ister ama Keremonu dinlemez. Kovar gibi davranır. Mutsuz olduğu bir an da telefonunu açmayınca zaten sarhoş olan Mert babaannesine yüklenir. İş yerinde Ece'nin kalbini kazanmak için pek çok şey yapsa da başarılı olamaz. Kız kararlıdır.

Levent ve Metin arasındaki gerginlik sürmektedir. Süreyya iki adamın çekişmesinden şüphelense de Levent bir şey söylemediği için inanır. Süreyya evdeki eşyaların Can'ı hatırlattığını söyleyip evden taşınmak istediğinde Metin hemen kabul eder. Dernek başkanlığından atılmış olan Süreyya'ya sponsor da olur. Kerem'in anne babası iş için Süreyya'nın yeni evine giderler. Kadını gördüklerinde bir bahane ile işi reddedip Kerem'in duyması için dua ederler.

Bedia hanım Koran holdinge gelip Metin ile Oliva'nın hisselerini geri vermesi için konuşur. O da kadını Kerem'e yönlendirdiğinde kadın şok olur. Kerem kadına büyük bir zevkle hayır der

Sude Oliva'daki bir telefondan Begüm'ü arayıp konuşurken Cansu konuşmayı duyar. Sude'yi oraya kendisi ve Kerem'in arasına açmaya kimin gönderdiğini anlamak için tekrar aramaya basar. Karşısındaki sesin ablasına ait olduğunu duyunca şok olur. Ablası ile yüzleşir. Ablası ile birbirlerine çok kötü şeyler söylerler ve bunların bazılarını Kerem de duyar.

Kerem kavganın ardından Begüm'e yanaşır. Önce yemeğe sonra içmeye giderler. Begüm Kerem'e babası ile ilgili çok büyük bir sır verir. Bir sürü kişiye verdiği rüşvet fonu ile ilgili..

Bedia hanım Süreyya'ya gelir. Kerem ile ilgili çok öfkelidir. Süreyya neden bahsettiğini bile anlamadan kadının hedef tahtası olur. Sonrasında olanları öğrendiğinde ise artık Kerem ve Cansu için herşey bitmiştir. Kandırıldığını öğrenen kadının yapacaklarını düşünün.. İzleyip göreceğiz

Hiç yorum yok:
Write comments