21.12.2016

ATV'nin yeni dizisi 'Ölene Kadar' 1. tanıtım fragmanı yayınlandı


ATV'nin başrollerini Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'in paylaştığı yeni dizisi Ölene Kadar ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. 'Yapımcılığını Tims Productions'ın üstlendiği dizi, önce Esaretin Bedeli, sonra Müebbet adlarıyla gündeme gelmişti, son olarak Ölene Kadar adıyla kesinleşti.

Oyuncu kadrosunda Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in yanı sıra Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, Tansu Biçer, Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih Dokgöz yer alan 'Ölene Kadar' dizisi, Ocak ayı içerisinde ATV'de yayın hayatına "Merhaba" diyecek.

"Olay günü Dağhan Soysür'ün maktülün kızıyla evlenmek üzere olduğu, fakat maktülle sanık arasında geçmişe dayalı husumet bulunduğu ve maktuluün telefonundan sanığın telefonuna gönderilen mesaj üzerine. kasti olarak işlediği sabit olduğundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" diyor hakim.

Fragmanda Kızın babasının damat adayını kabul etmediğini, hakaret ettiğini; çocuğun da kızarak öldürürüm seni" dediğini görüyoruz.

Sonra da Sarp Leventoğlu'nun canlandırdığı karakter, birlikte ava gittikleri adamı arkadan tüfek ile vurarak öldürüyor. Ve cep telefonuna gönderilen mesaj ve benzeri kanıtlarla suçu Engin Öztürk'ün canlandırdığı damat adayı Dağhan Soysür'ün üzerine atıyor.

Dizinin sloganı da"Bu hayatta ya umut öldürür insanı ya da vicdan."

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, hayatının en güzel yıllarını ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakterini canlandırıyor. Fahriye Evcen ise yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de 'Dağhan’ın müebbetine son veren avukat Selvi rolüyle izleyici karşısında olacak.

Ölene Kadar dizisi Ocak ayı içerisinde ATV'de başlayacak...


Hiç yorum yok:
Write comments