19.01.2017

Cesur ve Güzel 10. bölüm özet. Cesur Sühan'ı mı kaçırıyor?

Geçen bölüm Tahsin bey Cesur'un arabasının frenlerini kestirtmiş ama hesaplayamadığı bir durum ceryan etmiş; kızı Sühan'ın da aynı arabaya binmişti. Bir süre sonra arabanın frenleri tutmayınca kaza geçirirler. Baygın haldeki kızı Cesur kurtarır ve olayı Tahsin bey'in kurguladığını iddia eder. Sühan inanmak istemez ama babasını arayıp kaza yaptığını saklayarak hala aynı araba ile seyahat ettiklerini söyler. Babası ona "Sakın o arabaya binme. İn o arabadan" diyince Sühan da emin olur.

Sühan kendini kötü hissedince Cesur onu yakınlardaki bir otele götürüp masajla saunayla falan rahatlamaya çalışırlar. Akşam beraber yemeğe giderler.

Bu arada Şirin ise Banu'nun kendisine çaktırmadan izlettirdiği görüntüleri görüp Kemal'e de izletir ve Tahsin beye söyleyeceğini söyler. Annesine söyler O da kocası Salih'e anlatır vs .. Herkesin haberi olur. Cesur da herkesin öğrendiğini duyunca Sühan'a itiraf eder

Cahide kocası Korhan'ı Hülya ile bastığını söyleyerek sinirle eve gelir. "Boşanıcam" der. Hülya ise arkasında iz bırakmadan kaybolur. Cahide ise evde mahsustan ağlayıp durur. Şirin ve Kemal de farklı taraflardadır. Kavga ederler. Şirin annesinin evine gider.

Tahsin bey kızının arabada olduğunu zannettiğinde ve sonrasında arabayı da kendisinin kaza yaptırttığını kızının öğrendiğini öğrenince rahatsızlanır ve hastaneye kaldırılır. Cesur ise Tahsin beyi arayıp kızının yanında olduğunu söyler. Ama adam karşı bir hareket yapması gerektiğini düşünüp yeni bir hamle yapar. Bülent'e onları otel ve yemek yedikleri erde takip etme görevi verir.

Rıfat beyi trafikte çevirtir ve karakola götürürken diğer taraftan Cesur'un evine silahlı adamlar gelip ateş ederler. O sırada Kemal ile telefonda konuşan Cesur olanları duyar ve eve geleceğini söyler. Tekrar yemeğe Sühan'ın yanına döndüğünde ise bir de bakar ki kız yoktur. Şöförü de etkisiz hale getirip kızı kaçırırlar. Cesur onun peşine düşer. Rıfat bey'i de arabasında Sühan'ın kimliğini buldukları için gözaltına alırlar. Banu onu kurtarmaya karakola gider. Tahsin beyin amacı kızının kendisini Cesur'un kaçırdığını sanması ve babasına tekrar inanmasıdır.

Darp edilen şöförle karakola gittiklerinde adamın çizdirdiği resimden kaçıran kişinin Tahsin'in adamı olduğunu ve polislerin kendisine kaçamak bakışlar attıklarını fark edince karakoldan kaçar. Polisler peşindedir. Daha önce arabanın frenleri ile oynandığından nerede ise emin olan tamirci Tahsin beyden aldığı paradan sonra ağız değiştirir. Cesur bir motorsiklet kiralar. Kızın nerede tutulduğunu düşünürlerken kendilerine ait bir yerdir diye düşünürlerken Rıfat beyin tamirhanesi akıllarına gelir. Motorsiklet ile oraya gelmektedir.

Bülent ise Sühan'ı kurtaranın kendisi olmasını ister. Polisler Cesur oraya gelene kadar beklerler. Kemal pizzacı kılığında Cesur'un arka taraftan içeri girmesine yardımcı olur. Cesur adamları döver. Sühan'ı kurtarır ama kız herşeyi onun yaptığını sanmaktadır. Polislerle beraber Bülent içeri girer ama Sühan yoktur. Tahsin ve emniyet müdürü de içeri girer. Tahsin bey kızgınlıkla konuşurken kızı onu dinlemektedir. Planı yapanın babası olduğunu anlayınca çok üzülür. Bir tek Korhan'ın haberi yoktur

Emniyet müdürünün kardeşinin yükleme yaptığı tırlara baskın verilir. Olayın başında Banu'nun eski milletvekili babası vardır. Tahsin bey iyice tutuşur. Sühan yaşadıklarını kendisine yaşatan babasına çok kızgındır. Onu cezalandırmak için Cesur'a "Benimle evlen" der. Cesur'un da güvende olmak için istediği budur.






Hiç yorum yok:
Write comments