10.01.2017

Hayat Bazen Tatlıdır 11. Bölüm. Koray Sevda'yı öpüyor Şok Öpüşme!


Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin bu bölümünde Koray birden bire Sevda'yı dudaklarında öptü. Tüm SevKor'cuların beklediği bu hareketin devamını yani çıkmaya başlamalarını umuyorlar. Burak ve Gözde'den daha sağlam karakterli ve aşkları için savaşan bu ikili gerçekten birbirlerini hakediyorlar ve eger bu ikilinin aşkı başlarsa diğer çifte göre daha ateşli ve ayakları yere basan çift olacaklarını düşünüyorum. Hadi bakalım öpüşme anını izleyelim.

Koray kendisini bıçakladığına inandığı Cahit'in evine gider. Kendi evinden çıkarken de Sevda'yı arayıp adamın serbest olduğunu bilip bilmediğini sorar. Sevda çocuk için endişelenir ve taksiyle Cahit'in evine gider. Ondan önce gelen Koray kapıyı yumruklayıp çocukla çoktan kavga etmeye başlamıştır. Cahit sürekli çocuğa "Yürü git. Benim seninle derdim yok" dese de Koray hırsını alamadığı için öfkelidir. Sevda da koşarak kavgaya gelir ve Koray'ı ayırmaya çalışıp sürekli "Koray Koray" diye bağırır. Cahit sıkılıp Koray'ın yarasının düzelmemesinden de faydalanarak bir tekmede onu baçede çamurlu bir yere fırlatıp yürüyüp gider.

Sevda Koray için endişelense de Koray ona öfkelidir. Kızın dikkatini dağıttığını bu yüzden tekme yiyip çamura düştüğünü düşünmektedir. Kıza söylenir. Sevda; Koray'ı kaldırmaya çalışırken çocuk onu çamura çekiyor. Kız üstüne başına bakarken Koray "Senin yüzünden oldu. Dikkatimi dağıttın" diye söylenir. Çamur içindeki şaşkın kıza bakıp birden onun yüzünü tutup öpüyor. Kız şaşkın bir şey diyemeden kalkıp gidiyor; işin garibi bu hareketi yapan Koray da şaşkın.. Gülsün mü ağlasın mı bilemiyor ve öylece kalakalıyor


Hiç yorum yok:
Write comments