12.02.2017

Hayat Bazen Tatlıdır 16. bölüm özet. Koray ve Gözde'yi bekleyen şok

Hayat Bazen Tatlıdır da geçen bölüm tüm sınıf; Şerif müdür de dahil İzmir'e gitme kararı veren Hayat hocayı kalmaya ikna etmek için seferber olmuştu. Hababam sınıfı yıl sonu kutlamalarını andıran etkinlikler düzenlerler ve Hayat hoca da kalma kararı verir.

Cerrah bu karara çok sevinir. Hayat'a ne hediye isterse alacağını söyleyince Hayat ona oyuncaklar aldırır ve onları her zaman gittiği bir çocuk yurduna götürürler. Megerse o yurdu yapan ve hayrına bağışlayan da Cerrah beymiş.

Hayat okulda kalması karşılığında Gözde'den Burak'tan ayrılmasını ister. Gözde ve Burak herkese ayrıldıkları yalanını söyler. Sevda bu haberi duyduğunda fazla tepki vermese de Koray havalara uçar ve Sevda'ya hemen biz de bahane bulup ayrılalım der. Sevda bu olaya üzülür.

Birtanem hoca Şerif beyin bazı tavırlarından ve konuşmalarından şüphelenerek kendisini aldattığını düşünüp takip eder. Ama sonunda Şerif beyin düğün masrafları için okulda reklam filminde oynadığı ortaya çıkar.

Avukat kız Hayat'ın gitmediğini öğrenir ve ona gerçekleri anlatmak için evine gidecekken birisi tarafından kaçırılır. Loçko Asya'ya olan ilgisini sürdürür ama arkadaşlarına söyleyemez çünkü arkadaşları Abidin'in kızı tavlaması için uğraşmaktadır.

Onur okulda Zeynep'le konuşurken annesinin tek küpesini eşi olmadığı için takamadığını öğrenir üzülür. Kızın küpesinin öteki eşini yaptırmak ister. Kuyumcu çok para ister. Barında çaldığı patronundan avans ister alamaz; Burak'tan borç ister ama çocuk vermez. Ancak kendisine gidip çok pahalı bir saat alır. Onur da gitarını satar. Zeynep de Onur'a istediği gitarını bağlayacağı bir sistem almak ister. Bunun için küpenin tekini satar

Okuldan birisi çantaları karıştırır ve Burak'ın saatini çalar. Burak da bütün sınıfı suçlar ve çantalarına baktırtır. Koray ve Sevda ayrılmak için plan yaparlar. Sevgililer gününde parti verecek; herkesin içinde kavga edip ayrılacaklardır. Herkes Koray'ın partisine gelir

Onur ve Zeynep birbirleri için en değer verdikleri şeyleri satmışlardır. Burak hala saat olayına kızgındır ve Gözde ile araları pek iyi değildir. Koray ve Sevda planlı bir kavga sonunda ayrılırlar. Burak Onur'un pahalı hediyesini görüp onu saatini çalmakla suçlar ve kavga çıkar. Sevda aşağıda üzgün otururken  yanına gelen Burak'a Koray'ı ne kadar sevdiğini anlatırken Burak kızı öper. Bu sahneyi Koray ve Gözde şok olur. Gözde Burak'a tokat atar ve gider.

Hayat da Cerrah'ın bazı hareketlerinden şüphelenip onu takip eder. Sinemaya girdiğini görür ve salona girer. Perde de ki Cerrah ona evlenme teklif eder. Hayat çok şaşırır.

Hiç yorum yok:
Write comments