20.03.2017

Bodrum Masalı 28. bölüm özet. Herkes olacakları bekliyor

BodrumMasalı dizisinin bu bölümünde restaurantta yapılan eğlence sırasında Maya çıkagelir. Evren ona otele git Faryalı'nın sana söyleyeceği bir şey var demiştir. Faryalı kadını dışarı çıkarır ve sağ salim bir kızları olduğunu söyler. Kadın şok geçirip inanmaz ve çıkıp gider. Aslı annesi gidecek diye korkar. Ateş bütün gece onu teskin eder.

Bora onun gitmediğini öğrenince onu yoldan alıp otele götürür. Maya ablası Yana'yı arar ama kız cevap vermeyip telefonu kapatır. Maya kızın yanına gitmek ister. Bora götürmeyi kabul etse de kaptan kötü hava şartlarında gidemeyeceğini söyler. Yana Faryalı'yı arayıp Maya'nın aradığını ama ona anlatamadığını söyleyince Süha ile beraber kötü havaya rağmen Kos'a gidip Yana'yı getirir.

Maya Yana ile konuşur ve gerçekleri öğrenir. Ateş de Aslı'yı alıp yanlarına gider. Aslı ve annesi duygusal bir kavuşmanın ardından konuşmaya dalarlar. O gün Yıldız'ın doğum günüdür. Yıldız kendisine ve çocuklarına ev bakmaya başlar.

Bora Maya'yı yoldan Ergüven'in döndürdüğünü öğrenip onunla konuşmak ister. Evren ise Yıldızlı otele gidip Yıldız'a aklını karıştıracak şeyler söyler. Bu arada Ergüven öğrenmiştir ki Bora'nın bütün parası Lal'in üzerineymiş. Bu bilgiyi Gözde'ye söyler. Lal'e şantaj yapar. Paraların neden üzerine olduğunu kendisine söylemesini ister. Başka taraftan da bunu öğrenmeye çalışırken Lal'in ihanetini Bora'ya gösterip tüm parasını Gözde'nin üzerine almasını yani paraları ele geçirmeyi planlamaktadır. Sırf bu yüzden romantik bir akşam yemeği eşliğinde Gözde'ye evlenme teklif eder.

Yıldız hariç bütün herkes yemektedir. Maya'nın Bora'nın otelinde kalacağını anlayan Faryalı duruma müdahale edip Aslı'yla beraber kadını başka bir otele yollar. Su ise Faryalı'nın annesini yemeğe çıkaracağını düşünmektedir. Herkes Faryalı'nın kesinlikle kadının doğum gününü unutmayacağından emindir. Oysaki Faryalı tam Bora ile kavgaya gideceği sırada takvimi gördüğünde gece yarısı olmak üzereyken fark eder. Ve arabadan inip otele doğru koşmaya başlar.

Ancak Ergüven ağlarını örmüştür. Şöforüne Maya'nın eşyalarını Yıldızlı otele yollatır ve "Maya hanım artık burada kalacakmış" dedirtir. Yıldız da odayı ve oteli terk edip evine gider. Faryalı da bomboş odada kalakalır



Hiç yorum yok:
Write comments