13.03.2017

Hayat Bazen Tatlıdır 20. bölüm özet. Koray bildiklerini söyleyecek mi?

Koray abisinin hastanede herkesin içinde attığı tokadı unutmamış acısını çıkartmak için fırsat kollamaktadır. Abisinin eşyaları arasında bulduğu savcı Tamer ve Hayat'a ait düğün davetiyesi onun fazlasıyla ilgisini çeker. "Bir savcı neden kendi nikahına gitmez ve bu davetiyenin abim de ne işi var" sorularının cevabını arar. Tabi ki hikayeyi tam olarak dinlemek ve gerisini araştırabilmek için Gözde'nin bilgisine ihtiyacı vardır.

Birtanem hocanın Şerif müdüre balayı için bulduğu yer Phuket adasıdır. Orası olmasa bile balayını illaki yurt dışında geçirmek istemektedir. Hayat hoca tiyatro seçmeleri ve yarışma için afişler getirir. Şerif müdür ilk başta istemese de kazananın Paris'te düzenlenecek uluslararası bir festivalde ülkemizi temsil edeceğini okuyunca balayını yurt dışında ve bedavaya getireceği için sevinir. Romeo ve Julyet'i sahnelemeye karar verirler. Koray Romeo, Gözde ise Julyet'i oynamak için seçilir.

Cerrah'ın telefonuna sürekli savcı ve Hayat ile ilgili mesajlar gelmektedir. Cerrah eşyalarına bakar ve davetiyenin orada olmadığını fark eder.

Bu arada sınıftaki hırsızlık olayları artmıştır. Çalınan  eşyalar Müstehak'ın çantasından ve dolabından çıkar. Müstehak'ı okuldan uzaklaştırır; işten atarlar. Ancak sonrasında Hayat hoca çocuklardan çektikleri video ve resimleri toplayarak izler ve olay saatinde yani Zeynep'in telefonu çalınırken adamın bahçede olduğunu kanıtlar. Müstehak tekrar okula döner

Asya Loçko'dan tüm okula kendisini sevdiğini söylemesini ister. o da Şerif müdür konuşma yaparken araya sızıp aşkını itiraf eder. Koray ve diğerleri derslerden kurtulmak içi tiyatroya katılır. Zeynep Onur'un sahnesine çıkıp şarkı söylerken ki videosu oldukça fazla tıklanır

Koray Gözde'ye ablasının nikahına gelmeyen savcıyla ilgili sorular sorarken kardeşi Ebru özellikle Sevda'yı rahatsız etmek için Koray ve Gamze'nin tekrar aralarının iyi olduğu imasını yapar. Sevda onları uzaktan izleyip kafasında kurmaya başalar. Gözde ile bu konuyu konuşur. Ardından Koray Sevda'ya konuyu anlatır.

Çocuklar bir köy okulundaki kardeşlerine kitap ve para bağışı toplarlar. Şerif müdür yine karşı çıkar. Biraz mücadeleden sonra çocukların yaptığı bu etkinlik il milli eğitiminden ödül ile ödüllendirilir.

Koray; Sevda ile beraber abisinin sağ kolu Sadi'yi içirirler ve konuştururlar. Nikaha giderken savcıyı Cerrah'ın emriyle almışlar. Nikah günü gelir çatar ve sade bir kutlama ile sınıftaki çocukların da katılımıyla toplanılır. Konfetiler patlatılır ve ikilinin önüne Koray çıkar ve Hayat hocaya bir şey söylemek istediğini söyler. Bölüm öylece biter.


Hiç yorum yok:
Write comments