13.03.2017

Paramparça 95. bölüm özet. Ozan'ın başı yine dertte

Hazal'ı Damir ile gören Cihan ciddi bir tepki verir ve kızını alıp yalıya götürür. Konuyu öğrenerek tartışmaya dahil olan Dilara bi de Hazal'ın parmağında yüzüğü görünce iyice azarın şiddetini arttırır. Kızın parmağından yüzüğü çıkarıp atar ve onun Harun ile ilgili söylediklerine kızarak tokat atar. Cihan da kızın evden çıkmasını yasaklar ve dünya ile iletişimini keser.

Damir Asu'ya gider ve bir telefonu Hazal'a ulaştırmasını ister. Asu hırsızların saldırısına uğramış gibi yaparak yalıya girer ve telefonu Hazal'a verir. İkili evlilik hazırlıklarını hızlandırır. Kamera aracılığıyla gelinlik ve düğünü organize ederler. En son hamle nüfus kağıdını alıp işlemlere başlamaktır. Bu işi yine Asu halleder. Bir bahaneyle yalıya girip nüfus kağıdını kızdan alır.

Ozan kontrolden çıkmış vaziyettedir. Damir'in Hazalla aşığız evleneceğiz demesine bile kızmaz. Damir'in arkadaş olması için yanına verdiği adamla barlarda içki kızlarla takılırken kumarhanede büyük meblağlarla kumar oynar. Özkan yanında olup göz kulak olmaya çalışsa da Keriman'ın hasta olduğu gece yine eğlence mekanından kızlar eşliğinde çıkıp kaldığı eve gelirler. Sabah uyandığında yanında yatan kızın ölü olduğunu anlar. Gece gelen çocuk da ortada yoktur. Sabah mecburen Cihan'ı arar ve "Baba kız öldü" der.

Hiç yorum yok:
Write comments