14.05.2017

Bodrum Masalı 35. bölüm özet. Yılan Ergüven sahnede

Bodrum Masalı'n da Faryalı geçen bölüm hem Yıldız'a beraber Didim'e gitmeye hem de Aslı ve Maya le Atina'ya gitmeye "Tamam" demişti. Yıldız bu dururma bozulur. İkilinin arasındaki gerilimden etkilenen çocuklar da birbirleriyle tartışırlar. Aslı Ateş'le; Su Kelebek'le; Kelebek Ateş'le; Ateş Su'yla; Su Aslı'yla Aslı Kelebek'le küser.

Geçen bölüm sonunda Evren Gözde'ye bebeklerinin çoktan düştüğünü bildiğini söylediğinde onları Lal duymuştu. Evren Lal'i şöförünün yardımıyla kaçırıp tenha bir eve kilitler. Bora savcılığa ifade vermeye gitmediğinden hakkında yakalama kararı çıkar. Annesini de ertesi gün heyet karşısına çıkarmak için karar çıkartmışlardır. Bora derhal annesini evden çıkarttırır

Uzay cebinden para verip oteli yeni sezona hazırlamaya çalışırken üvey babasına da rezervasyonlar yaptırtır. Faryalı Maya için bir ev bulur. Kızı ve Maya bakıp evi beğenirler. Artık Maya'nın da Bodrum da bir evi vardır. Bunu duyan Yıldız biraz rahatsız olur.

Aslı Yıldız ile konuşur ve kadının tüm asıl önemli olan sensin; gidebilisiniz demelerine rağmen kadının gözlerindeki üzüntüyü görerek baba ve annesine daha sonra yazın Atina'ya gideriz der.

Yılan Ergüven Gözde'yi aceleye getirip sürpriz bir nikah kıydırır. Bora'nın şirketi üzerine devretmesi için kendisini Bora'ya ihbar ettirir. Bora'nın adamları Gözde'nin söylediği yere geldiğinde ise Evren hazırda tuttuğu botla kaçar. Bora artık Gözde'ye güvendiğinden ve başka da yapacak hamlesi kalmadığından şirketi kadının üzerine devreder. Evren ile öncesinde evli olduğundan şirketin yarısı otomatikman Evren'in olmuş olur.

Lal zorlukla tutulduğu evden kaçıp yatta saklanan Bora'ya gider ve Gözde'nin Ergüven'le beraber hareket ettiğini ve hamile de olmadığını söyler. Bu arada o cephede kimsenin nikahtan haberi yoktur. Bora annesini yurt dışına bırakıp Ergüven'i bitirmek için geri dönmeyi planlar ancak annesi yolda vefat eder. Bora derhal geri döner.

Ergüven ağlarını planlı şekilde örmüştür. Yıldızlı otelin önündeki arsaya imar çıkmaması kararına aylar öncesinden itiraz etmek için dava açtırmıştır. Şirket yetkileri kendisine geçince Bora'dan sonra Faryalı'yı da Bodrum'dan göndermek için harekete geçer. Otelin denizle bağlantısını kesince otel batacak Faryalı da orayı terk etmek zorunda kalacaktır. Faryalı lokantada haberi alıp Bora ile yüzleşeceğini sanarak Bora'nın ofisine gider ve Evren ona "Bora artık yok. Sen de gideceksin" der.


Hiç yorum yok:
Write comments