15.05.2017

Lise Devriyesi 7. bölüm özet. Ekip Fikret'i yakalayabilecek mi

Geçen bölüm sonunda Fikret'in Çetin'den istediği tarihi eseri Fırat ve Yiğit; Işıl'ın da yardımıyla çalarlar. meğerse tarihi eser her yerde aranan önemli bir esermiş. Necdet amir heykelin sahtesini yaptırtır ve içine de verici koyar. Şimdi Yiğit'in görevi bu sahte heykeli gerçekle değiştirmektir. Okulda ve arabada bulamayınca yine Işıl'ın desteği ile evde bulup değiştirirler.

Necdet amir Yiğit ve ekibine görev her şeyden önemli dedi diye aşkından yani Işıl'dan vazgeçmesi gerektiğini düşünüp kıza "Sen benden daha iyilerine layıksın. benim sana ilgim yok" der. Kız da Yiğit de çok üzülürler. Bu arada Necdet amir Yiğit'e "Baban da Çetin Soyer'e bu kadar yaklaşmıştı. Onun başladığı işi inşallah sen bitireceksin" der.

Necdet amir karısına hala görevde olduğunu bir türlü söyleyemez. Çiçekler, kalp şeklinde kurabiyelerle jestler yapar. Kadın bir terslik olduğunu anlar

Meriç ve Seda arasında bir tartışma çıkar. Meriç; annesinin damadının kimsesiz olmasıyla ilgili dediği bir şeyleri söylerken kadına hak da verince Seda çok alınır.

Yiğit'in annesi oğlu için kız bulmaya çalışmaktadır. Bunu Işıl da duyar. Okulda müfettiş gelecek paniği vardır. Boyacıyı müfettiş; müfettişi boyacı zannedip ona göre muamele yaparlar. Gerçek ortaya çıkınca müfettişi okulu gezdirip spor salonunda sakatlarlar.

Koca reis Fırat ve Kerem'den aldığı sahte heykeli Fikret'e verir. Verirken kendisinden ve ailesinden uzak durmasını tembihler. Sonrasında bir baskınla Fikret ve sahte tarihi eser emniyete getirilir. Buradan çıkışta Fikret kendisini Çetin'in tuzağa düşürdüğünü zannedecek ve intikam alacak diye endişe ederler. Fikret'in odasına dinleme aygıtı yerleştirme işini amirleri Meriç ve Seda'ya verir. Bu arada Meriç ve Seda; Yiğit'e çay bahçesinde babasının yanında gördükleri kadının Fikret olduğunu söylerler. Hemen hemen aynı şeyi annesi de Yiğit'e söyler

Heykelin sahte olduğu ortaya çıkar. Fikret Koca Reisi arayıp kendisine sahte heykel verenin de ihbar edenin de kendileri olduğunu bildiğini söyler. Adam da Kerem'i arayıp söyler ama zaten ihbar eden Kerem olduğu için pek kaile almaz. Meriç ve seda son anda dinleme aygıtını eve yerleştirirler.

Okulda Işıl'a bir türlü açılamayan Fırat; Meltem'e herkesin içinde senden özür dileyeceğim der. Akşam da evinde yemeğe çağırır ama son anda Işıl hariç herkese mesaj gönderip "Ben hastalandım. bu gece iptal. Herkesten özür dilerim" der. Tabi mekana bir tek Işıl gelir ve mekanı tam da Işıl'ın istediği gibi dizayn ettirir. Son anda Yiğit durumu öğrenip gelir. Tam o sırada Fikret'in adamları Çetin'in oğlu Fırat'ı ve yanında ki Yiğit ve Işıl'ı da zorla alıp bir araca bindirir. Karşılarında çok kızgın Fikret oturmaktadır.




Hiç yorum yok:
Write comments