15.06.2017

Çocuklar Duymasın ekranlara geri dönüyor, bu sefer Kanal D'de


Yaz ekranına yeni diziler birbiri ardına gelmeye hazırlanırken, bazı diziler de tekrar başlıyor. Türk Malı dizisi yıllar sonra ekrana geri döndü derken, şimdi de başka bir dizinin, bir efsanenin izleyiciyle tekrar buluşacağını öğrendik. Türk televizyon izleyicisinin unutmadığı, yıllardır sürekli tekrarları yayınlanan Çocuklar Duymasın, ekranlara geri dönüyor. Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un paylaştığı sevilen dizi, Temmuz ayından itibaren yeni bölümleriyle Kanal D’de yayınlanacak.

Dizinin adı bu sefer, Çocuklar Duymasın Güç Uyanıyor olacak. Ekranların en uzun ömürlü yapımı olan Çocuklar Duymasın, ilk bölümüyle  16 Ocak 2002 tarihinde TGRT’de yayınlandı, 13 bölüm burada yayınlandıktan sonra,  ATV’ye geçti. 2 sezon ATV’de yayınlandı, 3. sezona Eylül 2003’te Star TV’de başladı. Başrol oyuncularından Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı diziden ayrıldı, dizinin 4. sezonu Çocuklar Ne Olacak adıyla yayınlandı, Mayıs 2005’te sona erdi. Daha sonra, 2010’da 5. sezonuyla yeniden ATV’de yayınlandı. Son olarak 6. sezonuyla 2013 Eylül ayında Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmuştu. Bu arada yayınlandığı kanallarda da tekrarları yıllarca ekrana geldi.

Hemen hemen bütün ekibin yeniden bir araya geleceği, yeni karakterlerin de onlara eşlik edeceği belirtilen dizinin kesin yayın tarihi belli değil, ama Temmuz ayı içinde başlayacağı söyleniyor.

Hiç yorum yok:
Write comments