15.06.2017

Diriliş Ertuğrul sezon finalinde diziden ayrılan ve katılan oyuncular


TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dönem dizisi Diriliş Ertuğrul sezon finali yaparak tatile girdi. Son haftalardan önemli karakterler ölerek diziden ayrıldılar. Çağdaş Onur Öztürk'ün canlandırdığı Vasilyus öldü. Ertuğrul Bey'in azılı düşmanı Vasilyus'un ölümü sonunda Ertuğrul Bey'in kılıcı ile oldu.

Her hafta büyük bir merakla beklenen dizide Ayberk Pekcan'ın canlandırdığı Artuk Bey ağır şekilde yaralandı, öldü gibi görünüyor, Ama bu konuda oyuncudan veya yapımdan bir açıklama gelmedi, kesin bilgiye yeni sezonda ulaşacağız. Ölen diğer bir karakter de İshak Alp oldu. Ertuğrul Bey ve Alplerinin pusuya düşürülmesi sonucunda ilk önce Artuk Bey, arkasından yardımcısı İshak Alp yaralandı ve İshak şehit oldu.

Bölümün sonunda ağır şekilde yaralanan ve maskeli bir saldırganın hedefi olan Ertuğrul Bey'in şehit olup olmayacağını öğrenmek için yeni sezonu beklemek gerekecek. Ama Ertuğrul Bey'i canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın diziden çıkacağı haberlerini yalanladığı belirtiliyor. Büyük ihtimalle Ertuğrul Bey kurtulur.

Diziden ayrılan karakterler ve onları canlandıran oyuncuların yanı sıra sezon finali bölümünde diziye ünlü bir isim dahil oldu. Komutan Ares karakterini canlandıracak olan Cemal Hünal sezon finali fragmanında yer aldı, sezon finalinde de hikayeye giriş yaptı. Karacahisar Kalesi'ne komutan olarak gelen Ares'i yeni sezonda bol bol izleyeceğiz...

Diriliş Ertuğrul'un 4. sezonu ne zaman başlayacak, henüz bir bilgi yok. Gelişmeler oldukça biz de sizlerle paylaşırız...



Hiç yorum yok:
Write comments