29.09.2017

Bir dizi daha bitti, Türk Malı 8. bölümüyle final yaptı

Televizyon dünyasında her gün yeni bir dizinin haberi gelirken başka bir dizinin bittiği, biteceği konuşuluyor. Birçok insanın ekmek yediği, büyük ümitlerle başlayan projeler, birbiri ardına ekrana veda ediyor. Bunlardan biri de, Türk Malı oldu. Yıllar önce yayınlandığı dönem büyük ses getirmiş olan, başrolündeki Şafak Sezer'in canlandırdığı Erman Kuzu karakteri ile popüler olan dizi, geçen sezonun sonunda Star TV’de iddialı bir şekilde başlamıştı. Türk Malı dizisi, reytinglerde hayal kırıklığı yaşatınca, yeni sezonunun ikinci haftasında ekranlara veda etti. 

Şafak Sezer,  Hasibe Eren, Hamdi Alkan, Selen Görgüzel, Korkut  Ayhan Taş, Seren Fosforoğlu,  Anıl İlter gibi oyuncuların yer aldığı 'Türk Malı' dizisi, düşük reytingler nedeniyle final yaptı. Yeni sezon öncesi, perde arkasında yaşanan olaylar nedeniyle çok konuşulan dizide oyuncu değişikliği meydana gelmişti. Mehmet Ali Erbil, hakkındaki iddialar nedeniyle diziden ayrılmıştı. Daha sonra Nergis Kumbasar’ın da ayrıldığı açıklandı.

Yeni sezonda izleyiciye, Hamdi AlkanKorkut Ayhan TaşSeren Fosforoğlu gibi oyuncularla güçlendirilen kadroyla “merhaba” diyen dizi, maalesef bekleneni veremedi ve reyting başarısızlığı nedeniyle bitirilmesine karar verildi. Türk Malı, 27 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelen 8. bölümüyle final yaparak izleyiciye veda etti.

Hiç yorum yok:
Write comments