12.09.2017

Dolunay 11. bölümde Nazlı hayalindeki restaurata kavuşuyor

Geçen bölüm sonunda Ferit; Nazlı'yı teknesine çağırıp onu kendisine bağlayan sözleşmeyi yırtar. Eğer yanında kalmak istiyorsa kalabileceğini; gitmek istiyorsa gidebileceğini söyler. Nazlı şaşkın bir şekilde adamın elini sıkıp uzaklaşır.

Daha sonra japonca hocasını arayıp artık işinin olmadığını restautrantı açabileceğini söyler. Bu haber Asuman'ı okulunda araştıran Ferit'in adamı duyup Ferit'e söyler. Ferit oraya gider ve kızla konuşur. Kendisine söylemediği için kızar ve küser. Kızlar kutlama yapmak için Nazlı'nın gittiği lokantaya giderler. Orada Ferit ile karşılaşırlar. Ferit Nazlı'ya soğuk davranır.

Nazlı bankadan alacağı kredi için bir yetkili ile konuşur ama 300 bin krediyi kıza veremeyeceklerini söylerler. Nazlı'nın hayalleri yıkılır. İkbal hanım Nazlı'yı çıkış işlemleri için şirkete çağırır. Nazlı orada bay Nakatami ile karşılaşır. O gün yapacakları toplantı için Türkçe bilmeyen karısı ile takılması için Nazlı'yı da çağırır. Ferit; Nazlı adına konuşunca Nazlı toplantıya gelebileceğini söyler. Ancak toplantının Sapanca'da olduğunu öğrenince bocalar ama inattan kabul eder.

Demet de Hakan da Deniz'i Nazlı ile ilgili cesaretlendirirken Alya; bu duruma oldukça sinirlenmektedir. Nazlı'nın Ferit'e aşık olduğunu görmelerine rağmen adama cesaret vermelerini kötü niyet olarak algılamaktadır ki haklıdır da. Hakan gerçekten de Nazlı ve Ferit'in beraber olmasını bu durumun Deniz'i üzüp sinirlenmesini ve iki adamın aralarının açılmasını amaçlamaktadır

Deniz ise eve kapanıp müzisyen arkadaşları ile yazdığı şarkıyı bestelemektedir. Telefonları da kapatırlar. Demet ona haber vermek istese de bu yüzden veremez. Sabah şirkete Hakan gelir ve Demet'ten şirket vekaletini alıp kendi planlarını yürürlüğe koyar. Halkla ilişkiler departmanından bir sürü kişiyi aynı anda işten çıkarır. Ferit bu duruma kızsa da elinden bir şey gelmez

Nazlı ve Ferit'in odaları resepsiyon da karışır. İkisi de aynı odaya girer. İkili bilardo oynar. İddiaya girerler. Nazlı iddia karşılığında Ferit'ten otelde piyano çalmasını isterken Ferit de ondan otel mutfağında kendisine omlet yapmasını ister ve kızdan kendisine artık bey dememesini ister.

Nazlı babası ile telefonda konuşup restaurant hayalinden bahseder. Olay iptal olunca da Asuman babasına durumu anlatır ve adam evini ipotek ettirip kızına gerek duyduğu 300 bini getirir. İmzalar atılır. Nazlı restauranta ortak olur. Bu sevincini Deniz ile paylaşır. O da evde bir kutlama yapmaları için ısrar eder. Deniz bestelediği parçayı söyler

Gün içinde Hakan Alya'ya Nazlı'nın Ferit'ten gizlediği sırrı söyler. Alya Nazlı'yı korumak yerine sırrını söyleyip yaşamlarından ilelebet çıkarmayı şeçer. Deniz'e Bulut'un velayetini kaybetmelerine neden olan belgeyi verenin Asuman olduğunu ve Nazlı'nın da herşeyi bilip üzerini örttüğünü söyler.

Nazlı ve japonca hocası eski ortaklarla konuşurken diğer ortak da hissesini devrettiği söyler. İçeriye yeni ortak olarak Ferit girer. Muhtemelen Ferit; Nazlı'yı artık göremeyeceği için ortak bir alan yaratmaya çalışıyor. Ayrca gün içinde kıza yardım etmeye geldiğinde Nazlı onu patron benim diye terslediği için kızmış da olabilir. Bakalım bu sırrı Deniz; Ferit'e söyleyecek mi?

Hiç yorum yok:
Write comments