13.09.2017

Meryem 7. bölümde Savaş herkesi konuşturacak bir plan yapıyor

Medyada Savaş ve derin'in yıllar öncesine dayanan bir nişanlılığı olduğu yazılır. Yurdal Sargun çocukların geleceği için para alış verişi yapılıyordu der ve tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir. . Savaş ve Derin'in düğünleri tam hızla planlanmaya başlar. Oktay'ın oluşturduğu plan ile Turan Ersoy tutuklanır. Meryem'in elinden bir şey gelmez iken Turan Ersoy'un karısı bunu yapanın Oktay olduğunu çünkü onun hakkında Sargunlardan para aldığına ilişkin dosya hazırladığını söyler.

Sevinç'in annesi medyada yer alan kızını kötüleyen haberlere kızgındır. şirkete gelip savaş ile konuşmak ister ama babası kadını şirketten yollar. Savaş; Derin'i kenara çekip artık babasının çıktığını Oktay ile gizli gizli buluşmamasını sakladığı bir şeyin olup olmadığını sorar. Derin bir şey olmadığını söyler.

Savaş babasına Oktay'ı şirkette veya etrafında görmek istemediğini söyler. Yurdal ise Oktay'a ve Oktay'ın işlerini yapan polise lüks bir sitesinde ev verir ve oğlunun istediği gibi Oktay'a "yanımda çalışman için henüz erken" der

Oktay evi Beliz'in üzerine yapar. Savaş bunu öğrenir ve Meryem'e söylemek için zaman kollar. Savaş Meryem'e Oktay'la ilgili Turan'ın hazırladığı dosyayı verir. Dosya sonunda Oktay açığa alınabilecekmiş. Oktay kendisini kurtarmak için Turan beye suç atmış. Meryem dosyaya bakıp Oktay'la buluşur. Adama kızar ve artık sevgili olmadıklarını söyleyip gider.

Güçlü; Oktay'ın ve Derin'in peşlerine birilerini takarken kendisi de Meryem'in peşine düşer. Bu sayede Oktay ve Derin'in ilişkisi iyice belli olur. Oktay ise teşkilattan silah ister ve taşımaya başlar.

Oktay peşinde birisi olduğunu anlayıp Beliz'e değil annesinin evine gider ama annesi Meryem ile birlikte yaşadıklarını, Meryem'e gittiğini, kızın hamile kalacağını falan söyleyince kızıp evden çıkar. Arkasında onu takip edeni fark edip savcılıkta sabahlar. Ertesi gün Oktay bir yolunu bulup Beliz ile konuşup onu Meryem ile konuşmaya ikna eder.

Beliz fırına gelir. Meryem ona pek yüz vermez. Bu arada basında çıkan Sevinç ile ilgili haberler yüzünden annesi Savaş'a kızmaya şirkete gelir. Savaş üzgün olduğunu söylerken Meryem'in suçlu olmadığını söyler. Kadın Meryem ile konuşup bunu doğrular ama suçluyu sakladığı için daha da kızgındır. Meryem'e tokat atar.

Oktay kendisiyle konuşmayan Derin'e gidip yine tehdit eder. Derin mecburen Meryem ile buluşur. Kızı babasını tedavi ettirmemekle tehdit eder. Oralardan gitmesini söyler. Savaş bu ikilinin buluşmasını görür. Meryem ile konuşmak ister ama kız bir şey anlatmaz. Meryem ciddi olarak gitmeyi düşünmeye başlar. Güçlü Burcu'dan kaza dosyasına tekrar bakmasını ister. Kız dosya kutusuna baktığında Oktay'ın düşürdüğü kol düğmesini hatırlar.

Anahtarını bulan annesi ne olduğunu anlayıp bir gece oraya gider. Evde Oktay ve Beliz beraberdir. Kadın eve baskın yaptığında yatakta sevişmektedirler. Oktay annesine "Meryem burayı bilmeyecek ve ev Beliz'in" der. Beliz anneye "ilişkimizi Meryem'e söylersen kız aradan çıkar" mesajı verir.

Oktay; Derin'i arayıp kliniğin kızın babasını kapı dışarı edeceklerini söylemelerini ister. Meryem sabah klinikten gelen telefonla hemen gider. Meryem'e tedavi için verilen paranın bittiği söylenir. Meryem tehdide boyun eğmemeye karar verir. "Gerekirse babama evde ben bakarım" der

Savaş bir plan yapar. Annesinin ve kız kardeşinin yardımıyla Derin ve Meryem'in telefonlarından birbirlerine mesaj atıp Beykoz'daki eski fabrikaya çağırır. Oktay'ın da gelmesini sağlar. İki kadın arka arkaya gelir. Meryem; Derin'e tehdide boyun eğmeyeceğini Savaş'a da her şeyi anlatacağını söyler. Tam kız gidecekken Oktay gelir. Oktay'ı gören Meryem onun burda ne işi var falan derken mesajlardan bahsetmeye başlarlar. Oktay bir komplo olduğunu anlayıp konuşmaları engellemeye çalışırken etrafa bakınmaya başlar. Meryem çıkıp giderken Derin; Oktay'dan kızı durdurmasını ister. Oktay elini belindeki silaha atar. Kamera Savaş'ı gösterirken bir el silah sesi duyulur.

Hiç yorum yok:
Write comments